După ce soția sa a murit, a crescut de unul singur cei 6 copii. Viața l-a răsplătit!

După ce soția sa a murit, a crescut de unul singur cei 6 copii. Viața l-a răsplătit!

Un bărbat din Rusia a devenit cunoscut în orașul său, după ce a rămas să-și crească de unul singur cei 6 copii, deoarece soția sa a murit de cancer. Viața bărbatului, pe nume Andrei Kudreavtzev, nu s-a oprit în loc, el s-a recăsătorit și educă în prezent 9 copii. Citiți mai jos întreaga istorie de viață a bărbatului.

Andrei Kudreavtzev a devenit cunoscut publicului larg, după ce presa a făcut câteva reportaje despre istoria sa. Imediat după asta, bărbatul a început să primească sute de scrisori de la femei care doreau să ia locul soției sale. Andrei mergea foarte des la întâlniri cu femeile, însă nici una dintre ele nu i-a fost pe plac. Viața acestuia s-a schimbat radical, după ce a întâlnit-o pe Ludmila. Andrei a mers la întâlnire împreună cu cei 6 copii ai săi, care deodată și-au dat verdictul și au spus că femeia asta „trebuie să fie luată la ei acasă”.

 

Să fie oare o coincidență, însă înainte de acea întâlnire femeia visase că va crește 7 copii. Visul ei a devenit realitate și ea a început să educe 7 copilași, unul al ei din prima căsătorie și 6 copii ai bărbatului.

Femeia s-a mutat cu traiul în casa lui Andrei, după care au jucat o nuntă modestă și au plecat într-o scurtă lună de miere, copiii lăsându-i în grija bunicilor. La întoarcere, cei doi au avut parte de o surpriză, îi mai așteptau 2 copilași, care rămăseseră orfani din cauză că mama acestora murise în urma consumului de droguri și de alcool. Soții au decis să-i adoptate. 

”Eu și Andrei știam că acești copii nu trebuiesc nimănui, iar a crește 7 sau 9 copii, nu este o mare diferență. Se spune că este mai greu să crești un copil decât mai mulți. Așa este!” – a explică Liuda.

Familia are o mică afacere, însă banii sunt mereu la limită. Cel mai greu este atunci când copiii încep un nou an școlar.

„Copiii pe care i-am adoptat nu aveau nici un fel de moștenire. Nici măcar haine nu aveau pe ei. Ei nu au văzut nimic frumos în viața lor și se bucură de fiecare bomboană. Chiar și atunci când se joacă, fac asta în mare liniște. Nu demult i-am scris președintelui. Am cerut un microbuz. În mașina mea nu mai încăpem toți”, spune Andrei.

Cu siguranță este un caz care merită toată aprecierea și sprijinul celor din jur!

Foto/informații: perfectmedia.tv

Adaugă comentariu