În loc de inel de logodnă, i-a îmbrăcat pe deget un covrig. Povestea de dragoste neordinară a unui cuplu din Moldova!

În loc de inel de logodnă, i-a îmbrăcat pe deget un covrig. Povestea de dragoste neordinară a unui cuplu din Moldova!

Recent, Odoraș v-a invitat să participați la un concurs drăgostos organizat împreună cu  Creative Academy Liubov Ojog și Valeria Negru Photography. „De Dragobete, altfel se iubește” a fost tematica acestuia, iar câștigătorii se iubesc altfel în fiecare zi. Doina și Alexei. Ea jurnalistă, el specialist în domeniul IT. Sunt diferiți, dar anume așa din inimile lor a răsărit o dragoste nu ca la toți. Ea i-a furat o cireașă, iar el inima. Ea i-a cerut să-i reinstaleze Windows-ul, iar el i-a „instalat” iubirea adevărată.

Curioși să cunoaștem eroii acestei povești, i-am desemnat câștigători. Astfel, Doina, studentă la jurnalism și mamă de peste un an, a lăsat copilul în grija tăticului și s-a lăsat răsfățată de artiștii profesioniști din cadrul Creative Academy Liubov Ojog. Iar în imagini puteți vedea schimbarea.

  

Acum nu a rămas decât să îmbrace rochia cea mai dragă din garderobă și să meargă la întâlnire, nu? Iar noi, chitic, îi ascultăm povestea, ne inspirăm și luăm exemplu, de ce nu!

„Totul a început de la un bol de cireșe, atunci când am încercat să-i fur câteva din fața lui, iar el mi-a furat inima.”

 

A fost o relație construită în timp și alimentată cu multă dragoste și răbdare. Am înțeles că suntem predestinați și am hotărât să fac o familie cu el, numai că EL nu știa de acest lucru.

 

Când i-am zis de intențiile mele, a scos un covrig din rucsac și s-a zis cu libertatea mea.

 

De atunci suntem cu rucsacul peste tot, în călătoriile noastre, la nunta noastră, chiar și la maternitate l-am folosit.

 

Alexei avea o manieră deosebită de a curta, uneori era romanticul cu scrisorele de dragoste în poștă, alteori nebunul cu o bicicletă cadou sub ușa mea.

 

Uitasem să zic, prima întâlnire a noastră deja în calitate de cuplu a fost memorabilă, de fapt nu a fost. Alexei mi-a refuzat invitația la teatru, invocând că... este bolnav.

 

Nunta a fost următorul pas important în viața noastră, aceasta fiind una ruptă din poveste și plină de emoții extraordinare. Deși credeam că vom fi uzi din cauza căldurii din acea zi de vară, ploaia ne-a udat mult mai romantic. Da, la un moment am încălțat chiar ciubotele de cauciuc.

 

Alexei m-a cucerit prin înțelepciunea de care dă dovadă, diplomație și înțelegere, iar eu la rândul meu, prin ambiție, inteligență și frumusețe. Soțul meu era sigur că eu eram mama perfectă a copiilor noștri.

 

Și deja de un an și două luni în viața noastră este o rază de fericire pe nume Răzvan. El este cel mai scump și drag omuleț, cel care ne-a oferit posibilitatea să ne redescoperim și să fim o familie împlintă.

 

Nu avem o experiență atât de vastă în căsnicie, dar totuși, am reușit să facem multe lucruri frumoase împreună: să alergăm 3 maratoane, să vizităm 7 țări, să petrecem ore întregi pe biciclete sau mâncând ceva gustoșel în oraș.

 

Suntem diferiți, ca și caracter sau valori, dar cu timpul am învățat să comunicăm, cedăm și să ne iubim oricât de neordinari am fi. 

Adaugă comentariu