Istoria cuplului care este plătit cu 9000 de dolari pentru fiecare fotografie postată pe Instagram

Istoria cuplului care este plătit cu 9000 de dolari pentru fiecare fotografie postată pe Instagram

Jack Moris și Lauren Bullen formează un cuplu foarte frumos și își trăiesc viața din plin. Aceștia și-au transformat pasiunea într-un job, și acum au ajuns să facă bani pe seama faptului că explorează cele mai frumoase locuri din lume și surprind momente inedite de acolo.

Jack are 26 de ani și este originar din Marea Britanie, până nu demult acesta era un simplu angajat la o curățătorie de covoare. Într-o dimineață s-a gândit că este prea obosit de rutina zilnică și a hotărât să meargă într-o vacanță la Bangkok. I-a plăcut enorm acea experiență și la întoarcere a renunțat la job-ul său începând să călătorească. În luna martie a anului trecut a cunoscut-o pe iubita sa în Fiji, o țară insulară situată în sudul Oceanului Pacific și de atunci sunt de nedespărțit.

Au început să călătorească și câștigă bani din asta. Aceștia explorează cele mai frumoase locuri din lume, captând momente interesante din fiecare călătorie. Pentru imaginile surprinse și apoi postate pe Instagram aceștia sunt plătiți în medie cu 9000 de dolari pentru fiecare plasare.

Jack are acum peste 2 milioane de admiratori pe Instagram, iar Lauren circa 1,2 milioane. Acum cuplul este sponsorizat de mai multe branduri și companii de turism, care le achită toate cheltuielile pentru călătorii în întreaga lume, dar și le-au asigurat o casă în orașul Bali.

„Eu editez toate fotografiile mele în același stil și am propriile mele setări în programul Lightroom”, afirmă Jack.

Secretul fotografiilor reușite se datorează faptului că cei doi au observat deja care este timpul potrivit pentru a capta cele mai frumoase fotografii, și anume la o oră după ce răsare soarele. Cuplul povestește că nu încasează mai puțin de 3000 de dolari pentru o postare.

Mai multe imagini și momente de vis puteți admira pe blogul de călătorie a lui Jack Moris sau pe paginile lor de Instagram.

Foto: doyoutravelphoto.com; instagram.com

Adaugă comentariu