(FOTO) Mămicile cu gemeni au transpus în realitate poveștile copilăriei noastre

(FOTO) Mămicile cu gemeni au transpus în realitate poveștile copilăriei noastre

Poveștile sunt foarte importante în viața unui copil. Ele sunt legătura viitorilor adulți cu minunata lume a copilăriei. Astăzi, însă, părinții au tot mai puțin timp să le citească celor mici povești, dar și mai puțin timp pentru a improviza povești împreună cu odorașii lor. Astfel copiii sunt ”inundați” de eroi moderni, fără a cunoaște eroii clasici din poveștile de altădată.

Pornind de la acestă idee, Nata Bodiu Photography a provocat mai multe mămici de gemeni și tripleți să creeze povești, răscolind în amintiri. Pentru câteva minute, copiii au devenit eroi de povești, iar mămicile și tăticii au adunat emoții frumoase pentru un an înainte. ”Fata babei și fata moșneagului”, ”Trei alune pentru Cenușăreasă”, ”Soacra cu trei nurori”, ”Gogoașa”, ”12 месяцев”, ”Морозко”, ”Hy,Пoгоди!”, ”Cinci motănași” - sunt doar câteva din poveștile pe care mămicile împreună cu gemenii și tripleții lor le-au dat viață.

Ador să prind în cadru povești și să le creăm îmreună cu cei mici. Din păcate, fac acest lucru mai puțin cu picii mei, la fel cum mulți alți părinți. Mereu prinși în cotidian nu avem timp să ne jucăm și să creăm povești împreună și pentru copiii noștri. Iată de ce am propus mămicilor din ONG-ul ”Părinți de gemeni” și din grupul ”Mămici și viitoare mămici de gemeni” să ne jucăm de-a povestea. Mamele au dat dovadă de creativitate și ingeniozitate, au dat naștere unor eroi dulci și foarte implicați. Le mulțumesc din suflet pentru receptivitate și bună dispoziție. Sper din suflet acest proiect foto să motiveze mai mulți părinți să readucă poveștile de altădată în viața copiilor de astăzi. Pentru că nu contează anotimpul, vremea de afară sau statutul pe care îl avem, ci dragostea față de copii și ceea ce vrem să le transmitem”, a spus Nata Bodiu

Vreau să-i mulțumesc Natei Bodiu pentru inițiativa acestui original proiect, pentru faptul că ne-a mobilizat plăcut la început de an, speram și ulterior la colaborări frumoase. Natalia a ales un cadru natural minunat, plus timpul de afară frumos a facut ca noi și copiii să ne simțit în lumea poveștilor pentru câteva clipe. Toată recunoștința pentru munca depusă de fotograf și mersi pentru receptivitate mămicilor de gemeni, gata pentru orice aventură”, a spus Aurelia Zlotea, fondatoarea grupului ”Mămici și viitoare mămici de gemeni”

Ce a ieșit vă propunem să vedeți mai jos!

Foto: Nata Bodiu Photography

Adaugă comentariu