S-a născut în avion și a primit un cadou deosebit din partea echipajului

S-a născut în avion și a primit un cadou deosebit din partea echipajului

Haven este o minune de fetiță care s-a grăbit să vadă lumea zilei atunci când mămica ei nici nu se aștepta, potrivit theguardian.com.

Femeia era la bordului unui avion, călătorind din Dubai spre Filipine și nici prin gând nu îi trecea că în acea zi pe lume avea să apară Heaven, pentru că mai avea de așteptat încă 5 săptămâni.

Din spusele echipajului, acesta a fost primul caz de acest gen, însă aceștia s-au descurcat de minune, mai ales că la bord printre pasageri erau și câteva asistente medicale. Așa se face că după ce au ajutat-o să nască, alți pasageri i-au oferit proaspetei mămici lucruri de primă necesitate pentru a-și îngriji bebelușul.

Nașterea a decurs fără nici o complicație, insă căpitanul aeronovei a hotărât să aterizeze în India pentru a o lăsa pe Heaven și mama ei să meargă la spital. Deși au fost în întârziere, nici unul dintre pasageri nu a reacționat negativ, ci din contra, s-au bucurat că au luat parte la un moment atât de frumos.

Compania aeriană a hotărât să îi ofere și un cadou deosebit fetiței care s-a născut la bordul avionului, mai exact – 1 milion de mile aeriene pe care Heaven le poate utiliza pentru a călători în orice colț al lumii. Acest cadou este echivalentul a 108,000 $ și de el se poate folosi de fapt toată familia fetiței. 

Foto: theguardian.com, facebook.com/cebupacificair

Adaugă comentariu