Un bărbat cu burta plină cu bere a parodiat ședințele foto cu gravide

Un bărbat cu burta plină cu bere a parodiat ședințele foto cu gravide

În ultima perioadă internetul abundă de idei pentru ședințele foto pentru gravide. În acest sens, un bărbat originar din Spania, împreună cu prietenul său fotograf au reușit să parodieze într-un mod deosebit ședința foto a unei gravide.

Francisco Pérez este tatăl a doi copii și a știut din start că ideea unei astfel de sesiuni foto va fi unică și virală de internet. De aceea bărbatul, împreună cu un bun prieten de-al său, Martyn Wilkes, fotograf de profesie, a hotărât să organizeze o ședință foto deosebită pentru a-și afișa burta plină cu bere. Datorită cadrelor deosebite pe care a reușit să le capteze, Martyn Wilkes și-a îmbogățit portofoliul cu o serie de fotografii inedite prin intermediul cărora a ajuns să fie din ce în ce mai popular și cunoscut în întreaga lume.

În poze se vede clar că Francisco a vrut să parodieze într-un mod haios ședințele foto cu gravide, fapt care i-a reușit destul de bine. Ideea unei astfel de ședințe foto i-a venit anume fotografului Martyn Wilkes, care spune:

„Deseori făceam glume pe seama burții prietenului meu, care seamănă foarte mult cu burta unei femei însărcinate. Burta lui rotundă și masculinitatea din priviri, era tot de ce aveam nevoie pentru a-mi realiza această idee. Am vrut să combin gingășia, frumusețea și puterea unui bărbat”, susține fotograful.

 

 

Foto: facebook.com/pg/MartynWilkesPhotography

Adaugă comentariu