Viața soțiilor de miliardari: se scaldă în șampanie și cheltuiesc sume exorbitante

Viața soțiilor de miliardari: se scaldă în șampanie și cheltuiesc sume exorbitante

Diamante, 60.000 de lire lunar pentru alimente și băi de șampanie – este viața grea pe care o duc femeile măritate cu unii dintre cei mai bogați oameni din lume, sau cel puțin, unele dezvăluiri ale acestora au șocat multă lume, potrivit dailymail.co.uk.

Atunci când Christina Estrada, fost supermodel, a dezvăluit care sunt cheltuielile sale anuale, mulți s-au întrebat oare ce viață duce aceasta. Christina a divorțat recent de miliardarul saudit Sheik Juffali, iar în urma divorțului aceasta a primit o pensie alimentară de 53 de milioane de lire sterline pe an, sumă care o cheltuie de regulă în modul următor: 1 milion de lire pentru îmbrăcăminte, 250 de mii de lire pentru o vacanță la Paris, 94 mii de lire pentru tratamente de înfrumusețare și 9.400 de lire sterline pentru produse cosmetice.

Un studiu recent demonstrează că miliardarii cheltuie 1,5 milioane de lire sterline pe trei zile de vacanţă. Estrada preferă apartamentul imperial de la Ritz Paris, de 218 de metri pătraţi, care are o replică a dormitorului Mariei Antoaneta de la Palatul Versailles şi în care o noapte petrecută înseamnă 20.800 de lire sterline. Cei de la DailyMail s-au întrebat însă cum cheltuiesc banii și alte soții de milionari și au aflat că de regulă acestea au bucătari personali, fac cumpărăturile din luxosul district Chelsea, unde o pâine costă 5 lire iar un kilogram de caviar – 16.000 de lire sterline.

Într-unul dintre cele mai mediatizate divorţuri ale anului trecut, Anne Dias, soţia magnatului american Ken Griffin, a susţinut că cheltuie 5.130 de lire sterline pe lună doar pe alimente, în ciuda faptului că cinează de cele mai multe ori în oraş. 

Kamaliya Zahoor, o cântăreaţă ucraineană în vârstă de 39 de ani care este căsătorită cu miliardarul britanic Mohammad Zahoor, spune că restaurantele ei favorite sunt China Tang, unde comandă de obicei homar prăjit (44 de lire sterline), şi Le Gavroche, unde preferă un meniu special ce include raţă fiartă şi costă 212 lire sterline. În materie de vinuri, una dintre cele mai populare alegeri este o sticlă de Pomerol Petrus din 1982, care costă 8.000 de lire sterline.  Kamaliya a mai susținut că preferă băile în șampanie la fiecare șase luni, iar pentru o baie aceasta folosește în medie 40 de sticle de șampanie. Pentru alte tratamente de înfrumusețare, Kamaliya cheltuie în medie 93.783 de lire sterline anual.

Foarte rar soţiile miliardarilor călătoresc cu avionul. În medie, oamenii înstăriţi cheltuie 13 milioane de lire pe iahturi şi 9,5 milioane de lire pe avioane private. Soţia lui Mohammad Zahoor călătoreşte într-unul dintre cele două aeronave ale familiei, fiecare în valoare de 3,97 milioane de lire sterline, şi recunoaşte că soţul ei cheltuie aproximativ 7.500 de lire pe combustibilul unui zbor de la Londra la Birmingham doar pentru a cumpăra curry. 


De asemenea, este foarte importantă vestimentaţia: Estrada spune că 40.000 de lire costă doar hainele de blană, 109.000 de lire – rochiile şi 21.000 de lire – pantofii. La rândul ei, Kamaliya a declarat că cheltuie mai mult de 100.000 de lire sterline pe piese haute couture de la Elie Saab, Chanel şi Balmain. 

Şi cum nicio ţinută nu este completă fără accesorii orbitoare, Estrada dă 39.000 de lire sterline pe două ceasuri şi 4.000 de lire pe 15 perechi de ochelari Chanel.
Majoritatea soţiilor de miliardari au proprii cosmeticieni, Kamaliya are opt asemenea experţi, dintre care unul este hair stylistul Stuart Phillips, care cere 20.000 de lire sterline pentru un pachet.

În medie, un miliardar deţine patru vile, fiecare valorând 14 milioane de lire sterline. Irene Malin locuieşte cu soţul ei, Sam, şi cu cei cinci copii într-o casă cu 47 de camere, în timp ce Kamaliya şi Mohammad deţin 14 case – în Ucraina, Rusia, Pakistan, Dubai, Spania şi în insulele Cayman. 


 

De asemenea, soţiile miliardarilor şi-au angajat o armată de oameni care le stau la dispoziţie, de la bone şi majordomi până la bucătari şi oameni care plimbă câinii. Kamaliya are un număr impresionant de 22 de angajaţi, inclusiv trei bone pentru gemenele în vârstă de doi ani, un stilist, un bodyguard şi un antrenor personal de fitness, care o taxează cu 1.000 de lire pe oră. 
 

Foto: thedailybeast.com,dailymail.co.uk,chicagobusiness.com, coedmagazine.files.wordpress.com, 

amazonaws.com, therealdeal.com

Adaugă comentariu