Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

(Foto) Vezi cum arată copilăria în culori a zeci de mămici cu gemeni din Moldova

(Foto) Vezi cum arată copilăria în culori a zeci de mămici cu gemeni din Moldova

Părinți, copii, multe culori, dar și mai multe zâmbete putem vedea într-un proiect foto realizat împreună cu 31 de mămici cu gemeni din țară. Furați de grijile și rutina zilnică, deseori părinții ajung să fie prea epuizați, când vine vorba de implicarea lor în jocurile copiilor, dar fotografa Nata Bodiu vine să demonstreze cât de importantă este prezența lor și că anume ei sunt responsabili de culoarea copilăriei copiilor.

„Două zile de fotografiat, 31 de mămici cu gemeni, o săptămână de post prelucrare, câteva cutii de guașă și vopsele pentru bebeluși și un vis devenit realitate.”, cam așa ar descrie fotografa proiectul foto întitulat: „Copilărie în mii de culori”.

Acesta a fost realizat în colaborare cu grupul „Mămici și viitoare mămici de gemeni ” și de fapt, este al 3-lea la număr.

„Fiecare proiect cu acest grup este unul de suflet și într-un mod sau altul, felul meu de a comunica cu părinții. Prin aceste fotografii vreau să demonstrez părinților, că copiii au nevoie de jocuri comune și că oricât de ocupați am fi, noi, părinții... oferim copiilor atâta fericire doar jucându-ne câteva minute împreună cu ei, încât ar fi păcat să nu o facem. Totodată, vreau să arăt părinților că se poate de transformat o ședință foto într-o joacă, cu multe emoții și amintiri pozitive.”, afirmă fotografa Nata Bodiu pentru Odoraș.

Părinții s-au distrat de minune alături de copilași, iar culoarea acelei zile cu siguranță și-a lăsat amprenta în viața lor.

„Sunt sigură că mulți părinți vor înțelege substratul psihologic al acestor poze și vor deveni mai prezenți în joaca și viața copiilor. Mulțumesc mămicilor pentru implicare și buna organizare. Ne-am jucat de minune!”, a mai adăugat Nata Bodiu.

Mai multe poze din acest proiect, dar și alte proiecte inedite puteți  vedea în curând pe pagina Nata Bodiu Photography.

 

Share:

Articole recomandate