Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Siguranța și curățenia Parcului de distracții OrheiLand este asigurată zilnic de circa 200 de specialiști

Siguranța și curățenia Parcului de distracții OrheiLand este asigurată zilnic de circa 200 de specialiști

Cel mai mare parc de distracții din Moldova – „OrheiLand”, a convins că poate oferi nu doar servicii de calitate, dar și siguranță înaltă copiilor și adulților. Niciunul din cei peste aproximativ jumătate de milion de copii și adulți care au vizitat parcul în primele două luni și jumătate de la deschiderea acestuia, nu a depus vreo sesizare privind încălcarea normelor sanitare. Cum a ajuns Orheiland să fie cel mai sigur parc de distracții pentru copii și maturi?

Siguranța vizitatorilor este asigurată de 120 de salvamari, având în vedere că zona cu apă este una din principalele atracții ale parcului. Și calitatea apei din zona de agrement, în special din bazinele acvatice, este verificată zilnic, astfel încât pH-ul său înregistrează un nivel constant de 6.8-7.0, ceea ce denotă un indicator destul de bun.

Toată apa utilizată în toboganele gonflabile din parc vine din conducta principală a orașului de unde locuitorii din Orhei se alimentează cu apă potabilă.

De asemenea, atracțiile de pe teritoriul Centrului cultural-familial sunt verificate minuțios și sunt ținute într-o stare perfectă de o echipă tehnică formată din 30 de persoane. Și salubritatea de pe teritoriul parcului de distracții este asigurată de 30 de angajați.

„OrheiLand” este unul din cele mai grandioase proiecte ale primarului de Orhei, Ilan Șor, de până acum. Cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați, centrul este dotat cu atracții moderne, zeci de tobogane gonflabile și trambuline. Printre principalele atracții ale parcului se mai numără „căsuța inversată”, liane și poduri suspendate.

Cea mai impresionantă atracție a parcului este zona cu apă. Cascada, „Cel de-al nouălea val”, sunt doar câteva dintre denumirile zecilor de atracții de apă.

Tinerii şi adulţii se pot odihni în zona verde şi la un teren de bowling, iar toate distracțiile din parc sunt gratuite.

Și havuzul muzical este una din cele mai mari „minuni” ale parcului și la propriu, și la figurat. Este o realizare unică pentru Republica Moldova, atât din punct de vedere al dimensiunilor, cât și al infrastructurii și dotării havuzului. Acesta a fost declarată de vizitatori „o perlă colorată”, fiind locul preferat pentru fotografii, inclusiv de sute de tineri căsătoriți.

OrheiLand a fost și gazda unor concerte grandioase în această vară, pe scena sa urcând nume sonore precum Jasmin, Kapushon, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, dar și invitați speciali din România, inclusiv interpreta Antonia, care au delectat zeci de mii de fani.

Parcul de distracții dispune și de o zonă de joacă special amenajată pentru copiii cu necesități speciale.

Parcul a fost inaugurat de Ziua copiilor, la 1 iunie, iar de atunci a fost vizitat de jumătate de milion de oameni, câștigându-și astfel titlul de una din principalele zone de distracții și agrement din Republica Moldova. Până în prezent, nu a fost înregistrată nicio sesizare cu referire la încălcarea normelor sanitare.

Share:

Articole recomandate