5 idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

5 idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

Ne alimentăm corpul cu hrană, iar sufletul cu dragoste. Dragostea nu are calendar și fus orar, ea trebuie să ne umple sufletul mereu de bucurie, iar de Ziua Îndrăgostiților în mod special. Dacă încă nu ați decis cum să petreceți data de 14 februarie, atunci vă ajutăm noi cu câteva idei bune. Surprindeți și faceți dintr-o zi obișnuită, una marcantă.

În adâncul sufletului orice persoană aflată într-o relație așteaptă un gest frumos din partea celui/celei dragi de „Valentine’s day”.  Nu ezitați să demonstrați o dată-n plus cât de mult țineți la jumătatea dragă.

 Servicii de Spa & Beauty

Niagara fitness club” pune la dispoziție tuturor celor care cunosc beneficiile procedurilor de desfătare a corpului, servicii de Spa & Beauty. Alintați-vă simțurile de Ziua Îndrăgostiților și petreceți împreună o zi de neuitat. Dacă încă nu ați încercat niciodată să vă detașați de rutină și să fiți un pic egoiști, în sensul bun al cuvântului, atunci e momentul oportun.

Oferta RELAX la preț de 2500 lei include 5 ședințe de masaj general cu durata de o oră și o mască facială pentru El. 5 ședințe de masaj facial, plus zona decolteu pe bază de cremă și o mască facială pentru Ea.

Oferta SWEET la preț de 1500 lei cuprinde împachetarea corporală cu ciocolată plus SPA capsula pentru El și Ea.

Oferta CARE la preț de 950 lei include manichiura, pedichiura, acoperirea cu ojă și mască pentru mâini pe bază de parafină pentru El și Ea. Oferiți o porție de răsfăț și relaxare omului drag și petreceți împreună clipe de neuitat.

Contacte:

str. Ghidighici 5, Chișinău

(+373 22) 21 00 21 ; (+373 22) 71 97 14

office@niagara.md

 

O seară romantică

Restaurantul „Vila Nouă vă propune o ofertă pe care ar fi păcat să o ratați dacă doriți să întăriți relația de cuplu.

O seară romantică petrecută într-o ambianță plăcută este alegerea perfectă pentru cei care țin la sărbătoarea Ziua Îndrăgostiților. Ambianța romantică și degajată,  precum și meniul delicios, este cartea de vizită a localului.

În seara zilei de 14 februarie, gazdele serii vor fi interpreta Tatiana Heghea și Andy. În program sunt incluse surprize, cadouri, concursuri și alte momente destinate cuplurilor de îndrăgostiți.

Contacte:

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373 22) 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373 22) 42-57-56

Ședință foto

Folograful Olga Scorpan propune eroilor săi ședințe foto care în mod cert o să rămână drept cea mai frumoasă confirmare a dragostei lor. O relație de dragoste frumoasă merită imortalizată. Pentru cuplurile care vor ca povestea lor de dragoste să fie desprinsă din poveste, recomandăm o sesiune foto originală.

Alegerea locației rămâne la discreția clientului. Ședinte foto tematice în aer liber conferă un farmec aparte imaginilor, deci nu ezitați să fiți eroii unui love story demn de scenariile de film. Tema și ideea ședinței se discută cu fiecare client în parte.

Potențialii clienți  trebuie să fie deschiși pentru sedința foto, că de, emoțiile adevărate se simt și dincolo de obiectiv.

Prețul ofertei: ședința foto îndrăgostiți - 900 lei include 1 oră arenda la studiou (Art Stage, Fotomax sau la discreția clientului)

Contacte:

Telefon: 079662222

Vouchere de îngrijire

Bărbații pot cuceri o dată-n plus aleasa inimii oferind în dar de Ziua Îndrăgostiților vouchere de îngrijire în cămăruța „Daria Room.   Aici este locul perfect pentru desfătarea corpului, dar și a sufletului. Orice femeie modernă ar aprecia un astfel de cadou generos.  Deci, dacă te numeri printre bărbații pragmatici și generoși care apreciază frumusețea femeii, bucură-ți și surprinde-ți iubita cu un dar super-potrivit. Oferta include 2 tipuri de proceduri: procedură corporală și un tratament facial.

„Terapia Lipolaser” este o procedură echivalentă chirurgiei estetice. O metodă revoluționară ce scapă de grăsime și celulită, fără vânătăi, durere și perioada de recuperare. Efectele terapiei cu Lipolaser constituie reducerea țesutului gras din zona tratată, efect vizibil chiar și după prima ședință. Acest tip de procedură vă modelează talia de viespe spre care tinde orice femeie.

„Tratamentul Madonei” (oxigenul hiperbaric) este una dintre cele mai populare proceduri în lumea-ntreagă. Pentru că rezultatele sunt de-a dreptul fantastice, iar timpul de obţinere este foarte scurt comparativ cu alte tratamente, terapia pe bază de oxigen hiperbaric este apreciată în mod special de către vedetele hollywoodiene. Efectul incontestabil al procedurii constă în faptul că moleculele de oxigen pătrund prin presiunea hiperbarică în derm de 3 ori mai rapid decât cele aduse de sistemul sanguin.

Prețul ofertei este de 1000 de lei. Procedurile sunt realizate concomitent, iar durata ședinței este de 1,40 ore. Așa deci, demostrează-i iubitei tale sentimente de afecțiune și grijă!

 

Contacte:

Chișinău, str. Kiev 4

Telefon: 079 790807

Sesiune foto

StudioulFoto Land a pregătit o ofertă specială pentru data de 14 februarie. Dacă tu și jumătatea ta vrei să te teleportezi într-o altă emisferă, atunci e momentul să faci o sesiune foto care să vă imortalizeze frumusețea interioară, dar și cea exterioară . Alegeți o temă comună și, de ce nu, vino cu accesorii reprezentative care o să fie sarea și piperul. Imaginea este de cea mai înaltă calitate, nu în zadar studioul reușește să fie în topul preferințelor. Ce poate fi mai frumos decât o sesiune foto în care două inimi se iubesc?

Cu această idee originală vă puteți uimi persoana iubită care va aprecia darul. Vă alegeți cu poze minunate și, de ce nu, cu o nouă etapă în relația voastră de cuplu. Sărbătoriți dragostea cu iubita, soția, prietena sau cu toată familia. „Foto Land” se numără printre studiourile care ține la calitatea serviciilor și vine în întâmpinarea clienților cu prețuri accesibile.

Durata ședinței fotografice este de 60 min, iar prețul constituie 699 de lei.

 

Contacte:

Chisinău, str-la Lvov 2, nr. 5

Tel.: +373 (22)  559-069

Mob.: (Unite) +373  68 151 151

 

Foto: arhiva personală; thaiblogs.info

Adaugă comentariu