Există 5 semne care îți arată că nu ești într-o relație cu omul potrivit

Există 5 semne care îți arată că nu ești într-o relație cu omul potrivit

Relațiile care nouă ne par ideale din ceea ce vedem pe rețelele de socializare sau la întâlnirile de la diferite eveniment de departe nu sunt așa. Nu există relații ideale și parteneri care se înțeleg perfect. Însă, dacă nu ai siguranța că relația actuală trebuie continuată sau încheiată, îți zicem că există 5 semne care, în opinia psihologilor, arată că nu ești alături de omul tău.

Vezi în articolul nostru care sunt cele 5 semne și analizează-le dacă nu cumva ignori vreunul dintre ele și aceasta te face să nu te simți bine în relația pe care o ai.

1. Certurile au devenit o rutină

Într-o relație mereu există certuri, iar dacă acestea lipsesc e un semn că relația nu merge. Însă dacă certurile au devenit o rutină e cazul să-ți pui întrebarea ce va fi peste 5-10 ani, când dragostea nu va mai fi atât de aprinsă. Dacă ești de părere că certurile au devenit ceva obișnuit în relația ta, atunci poate e cazul să o încetezi.

2. Gelozia nu înseamnă iubire

Există o percepție greșită că dacă gelozia este mare, atunci și dragostea la fel este mare. Însă partenerul gelos este pur și simplu nesigur pe propriile forțe și din cauza aceasta proiectează această nesiguranță asupra celor din jur. Gelozia este calea directă spre niște relații de dependență.

3. Distanța

Dacă unul dintre parteneri a câștigat o bursă sau un loc de muncă peste hotare și pleacă fără perechea sa, aceasta înseamnă sfârșitul relației. Distanța afectează sentimentele și nici o discuție pe internet nu le poate salva.

4. Dubiile permanente privind partenerul ales

La început este normal să aveți dubii că sunteți cu persoana potrivită. Însă cu trecerea timpului cunoașteți mai bine acea persoană și dubiile ar trebui să dispară. Dacă acestea rămân și după o perioadă mai mare de când sunteți în relație – acesta ar fi un semn că nu sunteți cu omul potrivit.

5. Scopuri diferite

Se spune că extremele se atrag. Însă nu este așa. Poate că scopurile voastre nu corespund în totalitate, dar trebuie să aveți cel puțin viziuni comune privind viața de familie, rolurile pe care le joacă fiecare partener, despre educația copiilor, despre studii și alte chestiuni importante.

 

Informații: adme.ru; culturacolectiva.com

Foto: drphil.com

Adaugă comentariu