Scrisoare pentru mămici

Scrisoare pentru mămici

Să educi un copil nu este unul dintre cele mai ușoare lucruri, mai ales atunci când cei din jur de judecă sau îți oferă prea multe sfaturi de care nu ai nevoie.

O pictoriță australiană, bloggeriță și mamă s-a cam săturat de toate sfaturile pe care i le dau cei din jur așa că a hotărât să scrie un mesaj prin intermediul căreiu să le răspundă tuturor sfătuitorilor. Postarea acestei mămici  a fost susținută de 185,000 de persoane în mai puțin de o zi.

<<Femeie din parc care stai cu nasul în telefon și le oferi copiilor tăi timp pentru a se juca singuri, te salut. În ciuda opiniei publice, tu nu stai de strajă 24 de ore pe zi și nu faci parte din armata de mămici – gardieni.

Femie care ai hotărât să ieși în oraș cu prietenele tale la o cafea, chiar dacă ai un munte de vase de spălat, te respect. Să fii o mama bună, o soție și pur și simplu un om, nu înseamnă că trebuie să îți petreci tot timpul pentru a avea grijă de casa ta. Vasele nespălate nu vor fugi de, credeți-mă.

Femeie care aștepți ca medicul să îți prescrie niște calmante, te salut. Depresia postnatală nu este doar o scuză a mămicilor. Majoritatea femeilor trec prin asta, doar că multe dintre ele preferă să tacă. Tu ești puternică!

Femeie care nu te încăpățânezi să dai jos cât mai repede kilogramele după naștere, eu te salut! Acum ai un serviciu nou, care nu se plătește, un serviciu care îți ia 24 de ore fără pauze, și asta va dura 20 de ani. De ce nu vă permiteți să mâncați o prăjitură și să îi trimiteți pe toți sfătuitorii cât mai departe și pentru cât mai mult timp?>>

Foto: theloop.ca

Adaugă comentariu