Imaginația te trădeaza: Testul psihologic al celor 9 întrebări

Imaginația te trădeaza: Testul psihologic al celor 9 întrebări

Află mai multe despre tine printr-un simplu test.

 1. Imaginează-ți o scară. Cum arată? Te urci pe ea sau cobori? Dacă te urci, atunci până unde?
 2. Imaginează-ți o casă. Încearcă să o descrii ( e mare, mică, veche, nouă). Intri în ea?
 3. Ce ai face dacă ai da nas în nas cu un urs?
 4. Imaginează-ți și apoi descrie o stradă.
 5. Găsești niște chei. Câte sunt și din ce material? La iei sau le lași acolo unde le-ai găsit?
 6. Imaginează-ți un sfeșnic. Din ce material e făcut?
 7. Vezi un cal. Ce faci?
 8. Imaginează-ți un cub. Descrie-l. Din ce material e, ce mărime?
 9. Scrie pe o hârtie în orice ordine dorești următoarele cuvinte: scară, cal, sfeșnic.

Interpretarea răspunsurilor:

 1. Scara reprezintă progresul profesional. Dacă le urci, atunci avansezi ușor, însă dacă le cobori însemnă total opusul.
 2. Casa reprezintă moartea. Dacă intri în casă, ești împăcată cu ideea de moarte. Dacă ți-ai imaginat o casă părăsită, bântuită, atunci îți asumi multe riscuri și îți place să trăiești pe muchie de cuțit.
 3. Ursul reprezintă comportamentul tău sexual. Spre exemplu, dacă ai spus că aștepți ca ursul să facă prima mișcare și, între timp, stai calmă, atunci nu obișnuiești să iei inițiativa în relația de cuplu.
 4. Strada este viața ta. Dacă ți-ai imaginat o stradă care se bifurcă, atunci apar noi oportunități pentru tine. În cazul în care e o stradă dreaptă, atunci nu apar ptea multe obstacole.
 5. Cheile sunt prietenii tăi. Fie că sunt vechi sau noi, ori vrei să lei iei cu tine sau să le lași acolo, toate detaliile sunt în strânsă legătură cu modul în care îți vezi prietenii.
 6. Sfeșnicul sinbolizează dragostea pe care o primești de la cei din jur. Sticla reprezintă fragilitatea. Cristalul este puțin mai rezistent, dar și mai prețios. Metalul e puternic, nu se distruge ușor, însă ruginește în timp dacă nu e curățat și îngrijit cu regularitate.
 7. Calul reprezintă partenerul tău de viață. Răspunsul la această întrebare te dă de gol și arată cum îți vezi, de fapt, partenerul în viață, dar și modul în care te porți într-o relație.
 8. Cubul reprezintă personalitatea ta. Plasticul semnifică rigiditatea ideilor, precum și caracterul puternic. Sticla reprezintă fragilitate. Orice alt material moale reprezintă sensibilitate. Lemnul indică o persoană echilibrată.
 9. Ordinea în care ai așezat aceste 3 elemente reprezintă prioritățile tale în viață.

Vă amintim că acesta este doar un simplu test psihologic și trebuie interpretat ca atare. Dvs decideți dacă vi se potrivesc rezultatele sau nu.

Foto: media.rtv.net

Adaugă comentariu