Se apropie anul cocoşului de foc. Iată cum vor fi copiii născuţi în anul 2017

Se apropie anul cocoşului de foc. Iată cum vor fi copiii născuţi în anul 2017

Copiii care se vor naşte în anul 2017, se vor naşte în anul cocoşului. Conform calendarului chinezesc, din data de 28 ianuarie, începe oficial anul cocoşului de foc. Fiind un semn al răsăritului, trezirii la viaţă şi triumfului, acesta promite sa fie un an al marilor reuşite, cu condiţia că acestea sa fie precedate de multă muncă şi răbdare.

Cocoşul este cel de-al zecelea semn al zodiacului chinezesc. Cei născuţi în anul cocoşului sunt persoane cu un puternic simţ al observaţiei, muncitori, plini de resurse, curajoşi şi talentaţi. Se poate spune că aceştia se numără printre cei mai carismatici şi atractivi nativi ai zodiacului chinezesc.

Iată ce trăsături de caracter vor avea copiii născuţi în anul cocoşului de foc

Persoanele născute în anul cocoşului au o stare generală de sănătate bună. De regulă sunt oameni activi, interesaţi de sport şi mişcare, atraşi de călătorii, şi chiar de sporturi extreme. Aceştia tind să sufere de probleme de sănătate odată la 12 ani, când se află sub propriul semn, fapt ce îi sensibilizează la influenţa aşezării nefavorabile a astrelor. Ultimul an al Cocoşului a fost în 2005, iar dupa cel din 2017, urmatorul este marcat începând cu data de 28 ianuarie 2029.

Astrologii susţin că anul 2017 va fi unul mai bun. Copiii născuţi sub semnul cocoşului de foc sunt de încredere şi au un simţ puternic al timpului şi responsabilităţii. Anii marcaţi sub simbolul cocoşului sunt în general o combinaţie de corectitudine, dreptate şi eficienţă în toate activităţile. Cei născuţi în anul cocoşului vor avea joburi în domeniul administrativ, militar sau forţelor de poliţie.

O altă parte a faţetei spune că cei născuţi în anul cocoşului sunt firi excentrice şi încăpăţânate. Daca a luat o hotărâre nu ţine cont de niciun sfat. Nu acceptă niciodată că a greşit. Este exigent cu cei din jur, chiar şi cu cei apropiaţi.

Sfaturi pentru părinţi

Încurajaţi-l atunci când ia o hotărâre, ca să se consulte şi cu cei apropiaţi. Să ştie că atunci când îşi recunoaşte greşelile poate să înveţe nişte lecţii preţioase pentru viitor. Spuneţi-i că o vorbă bună şi un zâmbet pot înlocui o mie de cuvinte.

Nume potrivite pentru copiii născuţi în 2017

Dacă aştepţi o fetiţă atunci poţi prelua câteva idei de nume care sunt acum la modă: Eleonora sau Eliana, foarte mulţi părinţi preferă sub forma "Ellie". La modă vor mai fi şi Sadie, Josie şi Maisie. În vogă sunt şi numele insiprate din anii '20. Viitorii părinţi au tendinţa să caute nume din trecut, iar cele care vor reveni la mod sunt: Anabel, Evelyn, Eleanor, Vivian şi Violet. Un alt trend în materie de nume îl reprezintă numele cu puţine consoane: Ariana, Olivia, Amelia. Numele inspirate din Game Of Thrones ramân în topul preferinţelor. Dacă până acum fanii serialului preferau să aleagă numele Khaleesi, semnificând "regină", acum devine din ce în ce mai popular Arya.

Nici băieţeii nu sunt trecuţi cu vederea. În anul 2017 se relansează tendinţa de a pune prenumele buneiilor, astfel nu veţi da greş dacă puneţi numele părinţilor. Leo, Damian, Victor, Robert sunt nume de top pentru acest an. În ultimii ani a fost remarcată tendinţa de a pune nume străine ca:  Mateo, Yannis, Tommaso şi Alessio.

 

Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com; mediartv1.freenode.ro

Adaugă comentariu