(FOTO) Cristina Gheiceanu a avut o mini călătorie în Marrakech. Iată ce a făcut acolo!

(FOTO) Cristina Gheiceanu a avut o mini călătorie în Marrakech. Iată ce a făcut acolo!

Bloggerița și fosta prezentatoare TV Cristina Gheiceanu a avut o mini călătorie de 2 zile în Maroco, și anume în orașul Marrakech. Pe blogul său a scris despre aventură și ce a făcut acolo, iar noi vă îndemnăm să admirați și minunatul oraș prin intermediul fotografiilor postate de bloggeriță.

Luna mai a început pentru mine într-un mod foarte frumos, dar m-a pălit și o oboseală cum nu am crezut vreodată... Plecarea în Marrakech a fost una spontană, după ce am primit un mail de la un brand de costume de baie. Am ajuns la Riad (case mari, care au fost transformate în hoteluri) pe la 2 noaptea, dupa o zi intreagă de zbor și escale. Iata cateva poze de la hotel!”, a comunicat Cristina.

Ziua următoare a inceput cu o vizită la gradinile Majorelle. Este un loc foarte frumos, dar foarte micuț, împânzit de turiști, așa că se stă la coadă chiar și pentru o poză.

Apoi Cristina zice că a plecat în cel mai popular loc al Marrakech-ului - Medina. „Cum mi-ați scris și pe Instagram după ce ați văzut filmulețele, arată cam ca piața noastră centrală, doar că e e așa o nebunie cum nu vă imaginați. Depășește orice imaginație”, a scris bloggerița.

Cristina zice că i-a plăcut cel mai mult acolo selecția minunată de covoare și decoruri manuale pentru casă și chiar i-a părut rău că nu are o valiză mai mare căci a văzut niște lucrări superbe.

Apoi am revenit la hotel pentru ședința foto în costume de baie. Întrucât eram 9 bloggerițe, vă dați seama cum ar fi putut fi, dar cred că a fost cea mai plăcuta călătorie. Niciodată nu am avut parte de un colectiv atât de plăcut. Fetele se suțineau una pe alta, nu a existat nicio bârfă, nicio privire urâtă. Parcă eram o familie și a fost extrem de frumos. Pozele încă nu am voie să le arăt”, ne-a informat Cristina Gheiceanu.

A doua zi fetele au plecat în deșert și s-au oprit la un hotel construit chiar în mijlocul pustiului. Toto acolo au întâlnit și răsăritul soarelui având parte astfel de o priveliște minunată.

 

Vă îmbrățișez și încep să mă pregătesc pentru următoarea mea destinație – Milano!”, a mai scris spre final bloggerița.

Cum vă pare Marrakech-ul?

 

Sursa: cristinagheiceanu.com

Adaugă comentariu