Sărbători în ritm de dans, cu gemeni și tripleți!

Sărbători în ritm de dans, cu gemeni și tripleți!

Iarna este anotimpul cu cele mai multe zile de vacanță ș i cele mai multe sărbători.  Este perioada în care se gătește și se mănâncă mult,  se vizitează rudele și prietenii, iar pe la mijlocul lui ianuarie majoritatea devenim tot mai aproape de mascota acestui an.  Tot  în această perioadă se lasă la o parte sportul și activitățile sportive. Pornind de la aceste concluzii,  AO „Părinți de gemeni” au decis să transforme prima acțiune a organizației într-un omagiu adus sportului și dansului, activităților care stau la baza unui corp sănătos. Chiar dacă mulți spun că nu le ajunge timp și de activități sportive în acestă perioadă, mămicile de gemeni și tripleți de la noi din țară au ținut să demonstreze tuturor că se poate de sărbătorit și altfel, nu doar cu mese întinse și cupe de șampanie.

Astfel, în primul weekend din anul 2019, AO „Părinți de gemeni” au dat startul acțiunilor din acest an cu un eveniment vesel, distractiv și sportiv, întitulat foarte sugestiv: „Start anului 2019 în ritm de dans” la care au participat în jur de 30 de mămici cu gemeni și tripleți.

Împreună cu prietenii asociației, clubul sportiv  Fitness & Wellness Club Alexia, moderatoarea Natalia Caraman, fotograful Nata Bodiu, Lilia Budan de la Decor Llux, o sală de sport s-a transformat într-o zonă de distracție maximă pentru gemănuți și tripleți. Copiii au dansat, au cântat, au făcut poze și au probat inventarul sportiv oferit de clubul gazdă. Timp de 3 ore, cei mici, dar și părinții lor, s-au distrat la maximum, așa cum se merită la început de an, în plină forță.

Acest eveniment este primul din 2019, dar urmează încă multe alte idei super creative și distractive. Multe din ele vor fi cu scop caritabil. Pentru cei care doresc să se alăture la AO „Părinți de gemeni”, să facă cunoștință cu activitatea asociație, să cunoască cele mai active mămici cu gemeni și tripleți, dar și să suțină prin colaborări sau sponsorizări, pot veni la cel de al doilea eveniment preconizat pentru 10 februarie.

Amintim că Asociația Obșteasca „Părinți de gemeni” a fost creată la data de 19.10.2017 la inițiativa Comunității „Mămici si viitoare mămici de gemeni” din Moldova, fondatoare Aurelia Zlotea . Din ea fac parte circa 2000 de mămici de gemeni și tripleți. Scopul asociație este să susțină mămicile cu sarcini multiple și să le ofere atât suport informațional, cât și financiar, juridic ș.a.m.d. Deasemenea asociația are în plan mai multe proiecte care urmează să fie împlimentate în acest an.

 

Foto: Nata Bodiu Photography

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu