Adelina Pestrițu despre vacanța în Laponia: Peisajele și gerul ne-au tăiat respirația

Adelina Pestrițu despre vacanța în Laponia: Peisajele și gerul ne-au tăiat respirația

Adelina Pestrițu a plecat împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, și cu fiica lor într-o vacanță de vis în Laponia. Micuța Zenaida a fost în extaz când l-a întâlnit pe Moș Crăciun, iar vedeta a împărtășit cu fanii ei experiența pe care au avut-o.

O să încep acest articol prin a vă mărturisi că nu sunt un mare fan al vacanțelor la zăpadă și nici al anotimpului rece, în general. Chiar dacă sunt născută iarna (2 februarie) și într-o zonă de munte, iubesc soarele, apa și plaja. Însă vacanța în Laponia a fost mai mult decât mi-aș putea imagina că arată sejurul perfect cu familia, în preajma Sărbătorilor de Iarnă. De departe pe locul 1 în topul destinațiilor mele preferate. Este un plan pe care îl aveam de ani de zile, dar niciodată astrele nu s-au aliniat ca acum.

 

De la o simplă discuție cu soțul meu, am hotărât împreună, că este cel mai bun moment pentru a vizita țara lui Moș Crăciun.
Zeny are deja vârsta potrivită pentru a înțelege aceste tradiții și se poate bucura de frumusețea activităților locale.
O întrebare des întâlnită pe Social Media, a fost dacă am luat pachetul printr-o agenție. Nu. Toate, biletele de avion, cazarea la hotel, igloo, mai ales excursiile au fost luate separat.

Și sunt de părere că așa cum eu visam la această vacanță, mai sunt persoane în comunitatea mea, dornice să o exploreze în toată splendoare ei. Din acest motiv, o să vă las mai jos câteva tips-uri ajutătoare, zic eu.

 

Biletele de avion și cazarea la igloo, au fost rezervate prin agenție, cazarea găsită pe Booking, iar activitățile cumpărate de la fața locului.
Recunosc că am avut câteva emoții în privința cazării. Nu toate hotelurile sunt chiar ce trebuie. Pentru noi, hotelul la care am stat, Design Levi Hotel, a întrunit cam toate condițiile pentru o cazare decentă. Am avut chiar și o saună în cameră, ceea ce a fost destul de interesant.

 

În privința activităților, am hotărât să le rezervăm de la hotelul în care am fost cazați, pentru că nu ne place să depindem de un program prestabilit, mai ales atunci când călătorim cu copilul. Am optat pentru o mașină închiriată de la Sixt, astfel am avut și libertate de mișcare.

Citește continuarea pe edamagazine.ro

 

Adaugă comentariu