Andreea Bălan a decis să nască prin cezariană și își pregătește deja bagajul pentru maternitate

Andreea Bălan a decis să nască prin cezariană și își pregătește deja bagajul pentru maternitate

Andreea Bălan numără zilele până când va naşte. În aşteptarea fetiţei ei, interpreta a cumpărat toate cele necesare şi a avut grijă să nu uite de pachetul de recoltat celule stem.

“Încă puțin și o să am parte de multă iubire de la bebelușa mea pe care o aștept cu nerăbdare! Până atunci mă informez, îi cumpăr lucrușoare și bineînțeles, îmi pregătesc bagajul pentru naștere. Am pus la loc sigur pachetul de recoltare celule stem”, a menționat Andree ape pagina sa de facebook.

Cu o lună înainte să nască, Andreea Bălan a luat o decizie radicală. Interpreta nu va naște natural, ci va apela la cezariană.

„Cred ca până la urmă aleg cezariană pentru ca aș face operația fix între filmările de la Te cunosc de undeva. Încă ne gândim la nume. Avem o listă, dar nu zic, că după aia mă răzgândesc. Vreau și un nume românesc și unul străin. Va avea și numele meu de familie și al lui George. M-am documentat foarte mult. Am discutat cu alte mămici. M-au informat, mi-au dat toate detaliile. Nu sunt panicată, cu drag aștept să vină fetița. O să mă ajute și mama, o să se mute în București. I-am cumpărat un apartament fix lângă casa mea”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potriviti libertatea.ro.

Foto: facebook.com/AndreeaBalan/

Adaugă comentariu