Andreea Bănică, probleme în timpul sarcinii

Andreea Bănică, probleme în timpul sarcinii

Andreea Bănică se pregăteşte să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său, în luna noiembrie, până atunci însă, interpreta se confruntă cu mai multe probleme.

Invitată în cadrul emisiunii Agentul VIP, interpreta a mărturisit că în perioada acestei sarcinii a avut parte de mai multe probleme însă cărora încearcă să le facă faţă: „A trebuit să mănânc foarte mulţi carbohidraţi, biscuiţii îi aveam mereu în buzunare, la fel şi covrigeii. Îmi era rău, aveam arsuri, mă durea stomacul foarte tare. Şi atunci cred că în primele trei luni am pus vreo patru kilograme. Dar nici nu rezist anumitor produse pe care îmi place să le mănânc. Nu pot să spun că am pofte de gravidă. Dar dacă azi vreau să mănânc cartofi prăjiţi cu ou, mănânc cartofi prăjiţi cu ou.”

Interpreta a mai mărturisit că dacă în prima sarcină cu Sofia a luat 17 kg în greutate, acum s-a îngrăşat cu doar 6 kilograme, însă de această dată burtica îi este mult mai proeminentă.

Deşi sarcina nu este una tocmai uşoară, Andreea Bănică are de gând să onoreze toate concertele până în luna septembrie. Din octombrie, ea va lua o pauză de câteva luni, pentru a se ocupa de familie.

Foto: facebook.com/AndreeaBanicaOfficial

Adaugă comentariu