Arată de milioane! Vedete care și-au revenit spectaculos după naștere

Arată de milioane! Vedete care și-au revenit spectaculos după naștere

Persoanele publice de la noi au mare grijă de aspectul lor exterior. Însă atunci când vine vorba de sarcină se întâmplă să acumuleze câteva kilograme în plus. După naștere, unora le vine mai ușor să scape de ele, altora însă le e mai greu. În cele ce urmează vă arătăm care din celebritățile autohtone au reușit rapid să revină la silueta de dinainte de a rămâne gravide și arată fenomenal la doar câteva luni după ce au devenit mame.

Eleva Bivol

Creatoarea de haine, Elena Bivol a ajuns să fie sursa de inspirație a sute de femei de la noi. Aceasta este apreciată nu doar pentru stilul vestimentar deosebit, dar și pentru aspectul fizic de nota 10. Chiar și după ce a adus-o pe lume pe micuța Eliza, designerul nu a avut probleme cu kilogramele în plus. Să fie oare datorită genelor sau modului sănătos și activ de viață pe care îl duce creatoarea? Cert este că Elena Bivol este o mamă care știe să combine perfect viața personală și cariera.

 

Adriana Ochișanu

La nici o lună după ce a devenit mama unei fetițe adorabile, Adriana Ochișanu și-a făcut apariția în public în cadrul unui concert desfășurat la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Atunci interpreta a ieșit în fața publicului într-o formă fizică de invidiat, de parcă nici nu ziceai că a născut recent. Acum, la numai patru luni de când în viața artistei a apărut micuța Mihaela, Adriana Ochișanu arată la fel de bine ca înainte de naștere și are mare grijă de felul cum arată.

 

Daniela Culev

Bloggerița Daniela Culev este probabil una dintre cele mai active mămici de la noi. Aceasta adoră călătoriile, iar plimbările în aer liber alături de fiul ei Marius sunt preferatele lor. Imediat după ce l-a născut pe Marius, prietenii virtuali ai Danielei nu au ezitat să remarce felul în care arată proaspăta mămică și i-au trimis zeci de mesaje cu aprecieri.

 

Olesea Sveclă

Actrița Olesea Sveclă se poate lăuda și ea cu o siluetă trasă ca prin inel. De mai bine 4 luni, actrița poate fi admirată în postura de mamă. Dar și așa Olesea Sveclă nu renunță la actorie și marea sa pasiune față de sport. Actrița arată senzațional și se pare că nu i-a fost deloc greu să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, ținând cont de faptul că aceasta are un stil de viață foarte activ.

Foto: Facebook.com; Instagram.com; Serghei Bucico

Adaugă comentariu