Beyonce a povesti despre nașterea gemenilor: avea aproape 100 de kilograme și foarte greu și-a revenit după cezariană

Beyonce a povesti despre nașterea gemenilor: avea aproape 100 de kilograme și foarte greu și-a revenit după cezariană

Pentru numărul de septembrie al revistei Vogue, Beyonce a scris, cu propriile cuvinte, despre sarcină, despre o operaţie dificilă, acceptarea propriului corp şi cum se vede ea la ora actuală.

În ziua în care i-am născut pe Rumi şi Sir, aveam 99 de kilograme", scrie despre momentul din luna iunie a anului trecut, când i-a adus pe lume pe gemeni. A ţinut totul secret, în mare parte pentru că a avut de-a face cu o mulţime de complicaţii în sarcină, petrecând mai bine de o lună numai în pat, din cauza toxemiei, şi având parte de o cezariană de urgenţă, în urmă căreia şi-a revenit cu greu, după mai multe luni de zile. 

Beyonce recunoaşte că apariţia gemenilor nu a schimbat-o doar emoţional, ci şi fizic. „M-am simţit diferit după cezariana de urgenţă. Unele organe se deplasează de la locul lor în timpul operaţiei, ba în cazuri rare sunt scoase temporar în acele momente. Nu sunt sigură că toţi înţeleg ce vreau să spun. Am avut nevoie de timp să mă vindec, să mă recuperez. În toată perioada asta mi-am oferit iubire, mi-am îmbrăţişat corpul cu formele sale voluptoase. Mi-am acceptat corpul aşa cum a vrut el să fie. După şase luni am început să mă pregătesc pentru festivalul Coachella, am devenit vegană temporar, am renunţat la cafea, alcool şi sucuri. Dar, totodată, am fost îngăduitoare cu mine şi m-am iubit aşa cum eram, iar copiii şi soţul meu la fel”.

Consider că e important atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, să aprecieze frumuseţea corpului lor aşa cum este el. Astăzi, braţele, umerii, sânii şi coapsele sunt mai proeminente. În plus, am şi burtă rămasă după sarcină, şi credeţi-mă că nu mă grăbesc să scap de toate acestea. Ele sunt reale. Când o să vreau să am un abdoment plat, o să trag de mine şi o să muncesc până când o să obţin unul. Momentan, eu şi colăceii mei de grăsime ne simţim ca şi cum suntem meniţi să fim împreună”, a adăugat artista.

Beyonce are trei copii, o fetiță de 6 ani și gemenii – băiat și fată – de un an și 2 luni.

 

Sursa: one.ro; essence.com; express.co.uk

Adaugă comentariu