Care este secretul frumuseţii Ilenei Lazariuc?

Care este secretul frumuseţii Ilenei Lazariuc?

Are 33 de ani, este mama a doi copii, dar Ileana Lazariuc poate trece lejer drept o puştoaică de 20. Responsabilă e gena bună, ar spune mulţi, dar mai e ceva.

Deşi soţul i-ar putea pune lumea la picioare, Ileana Lazariuc este o femeie pe cât de modestă, pe atât de naturală. Terapiile inovative de frumuseţe nu au ce căuta în agenda şi, potrivit propriilor declaraţii, nici măcar la coafor nu merge.

De sală nici nu se pune problema, căci timpul preferă să şi-l petreacă alături de copiii ei. Şi, cu toate acestea, rămâne o femeie superbă. Evident, bagajul genetic este unul bun, mama ei, Anastasia Lazariuc, reuşind să arate la 50 de ani ca la 30, dar parcă nu-i suficient. Singurul secret al doamnei Ţiriac este modul de viaţă sănătos pe care îl duce şi, în special, alimentaţia organică de la care nu se abate.

Cultivă seminţe acasă

Potrivit apropiaţilor ei, Ileana mănâncă atât de sănătos şi bio cât poate şi îşi suplineşte dieta cu germeni de diverse seminţe pe care ea însăşi le cultivă acasă, în apartamentul de lux în care trăieşte alături de familia ei. Şi astfel, consideră ea, îşi obţine energia, tinereţea şi sănătatea pe care le afişează celor din jur.

Sursa: liberteta.ro

Foto: revistatango.ro

Adaugă comentariu