Ce face Jennifer Lopez de arată mai tânără cu 20 de ani?

Ce face Jennifer Lopez de arată mai tânără cu 20 de ani?

Jennifer Lopez nu a impresionat doar prin momentul şi mişcările de dans de la Super Bowl, ci şi prin apariţia care ne-a făcut să rămânem fără cuvinte. Am căutat să aflăm ce face la vârsta de 50 de ani pentru a arăta cal a 30 şi cum e stilul ei de viaţă şi obiceiurile pe care le are, de la dietă şi sport, până la trucuri de frumuseţe.

Somnul de frumuseţe. Pe lângă programul ei încărcat, pentru că trebuie să ne reamintim că pe lângă faptul că este o cântăreaţa excepţională, Jennifer Lopez este şi actriţă, mamă a doi copii (Max şi Emme), viitoare soţie (este logodită cu Alex Rodriguez), reuşeşte să-şi facă timp şi pentru somnul de frumuseţe.Principalul lucru pe care-l fac este să dorm suficient. Mi-ar plăcea să dorm 9-10 ore, dar mă asigur că reuşesc să dorm cel puţin 8 ore”, a povestit artista.

Se hidratează şi mănâncă sănătos. Jennifer Lopez ştie că frumuseţea vine din interior, iar în acest sens, cântăreaţa are o alimentaţie sănătoasă.Beau foarte multă apă şi mănânc alimente proaspete, fructe şi legume. Le ţin după mine tot timpul. Toate joacă un rol important pentru calitatea pielii”, a povestit ea.

Nu fumează şi nu consumă alcool. Poate că deseori este surprinsă de paparazzi prin oraş, dar niciodată nu a fost văzută consumând alcool sau fumând.Nu fumează şi nu bea. Duce o viaţă sănătoasă”, a confirmat logodnicul ei.

Evită cafeina. Deşi iubeşte să-şi bea cafeaua dimineaţa, întotdeauna optează pentru varianta decofeinizată.

Are gene bune. Întotdeauna o vedem în sala de sport sau având o rutină de îngrijire a pielii. Ne-am convins că mănâncă sănătos, dar din fericire, artista are un mare avantaj: gena. „Trebuie să mărturisesc că am gene bune. Mama şi bunica mea au o piele frumoasă, iar eu am fost înzestrată cu asta. Sunt o norocoasă din punctul acesta de vedere”, a povestit J-Lo pentru Today.

Meditează. Pe lângă dietă şi sport, Jennifer Lopez este de părere că frumuseţea apare atunci când există o conexiune între minte şi corp. „Cred cu tărie că frumuseţea vine din interior - trebuie să ne ţinem mintea, sufletul, corpul şi spiritualitatea sincronizate. Cred în meditaţie, mai ales atunci când eşti fericită şi te simţi bucuroasă şi iubită, atunci radiezi frumuseţe”, a spus artista.

Se spală pe faţă după antrenament. Artista se antrenează intens, iar acest lucru îl putem observa în urma activităţii ei din social media. După fiecare sesiune în care transpiră excesiv, J-Lo se asigură că are un aspect proaspăt. „Întotdeauna mă spăl pe faţă după fiecare antrenament. Asta mă ajută să-mi menţin porii curaţi, iar tenul se simte mai sănătos”, a completat artista.

Îşi protejează pielea de razele UV. Dacă ar fi să vorbim despre un produs de care nu uită niciodată, acela este crema cu SPF. În urma unui interviu din 2016 pentru People, Jennifer Lopez a spus că nu iese niciodată din casă fără să-şi protejeze pielea. Mai mult, încearcă să nu petreacă prea mult timp în razele soarelui.

Îşi curăţă tenul înainte de culcare. Indiferent cât de obosită ar fi, niciodată nu-şi neglijează rutina de îngrijire a tenului şi se asigură că menţine o piele cu un aer fresh. „Niciodată nu mă duc în pat fără să mă demachiez, iar pentru a-mi menţine pielea hidratată folosesc creme de noapte”, a spus J-Lo.

Foloseşte acid glicolic pentru a-şi menţine strălucirea. Jennifer Lopez a dezvăluit pentru revista People că foloseşte acidul glicolic în mod regulat pentru a oferi strălucire pielii, catifelare şi pentru a reduce apariţia liniilor fine şi a ridurilor.

 

Sursa: csid.ro; peopletalk.ru

Adaugă comentariu