Cinci copii şi opt nepoţi. Viața de familie a lui Donald Trump

Cinci copii şi opt nepoţi. Viața de familie a lui Donald Trump

Astăzi au fost anunțate rezultatele alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Donald Trump a câștigat alegerile, fiind ales al 45-lea președinte al SUA.

La vârsta de 70 de ani Donald Trump, are o carieră de succes, dar și o familie numeroasă. De-a lungul vieții miliardarul a fost căsătorit de 3 ori, are 5 copii și 8 nepoți.

Prima căsătorie a lui Donald Trump a avut loc în anul 1977 cu Ivana Zelnickova Winklmayr, un fotomodel din New York. Din căsătoria cu ea au rezultat 3 copii (Donald, Ivanka și Eric Trump).

Donald Trump Junior, 38 ani

 

Ivanka Trump, 34 ani

 

Eric Trump, 32 ani

 

A doua căsătorie. Mai târziu, în anul 1992, Donald şi Ivana au divorţat. Miliardarul s-a recăsătorit cu Marla Maples, o actriţă americană. Relația celor doi a durat 6 ani și au împreună un copil.

Tiffany Trump, 22 ani  

 

A treia căsătorie. Donald Trump este acum la cea de-a treia căsătorie. Actuala soţie, Melania Trump în vârstă de 46 ani, este un fost model din Slovacia şi au împreună un fiu.

Barron William Trump, 10 ani

Donald Trump și actuala sa soție sunt căsătoriţi de mai bine de 10 ani. Melania este prima doamnă din istoria Americii de origine străină.

Foto: agentiadepresamondena.com; gettyimages.com; twitter.com

Adaugă comentariu