Costi Burlacu a fost surprins de cadoul fetițelor sale cu ocazia aniversării

Costi Burlacu a fost surprins de cadoul fetițelor sale cu ocazia aniversării

Interpretul Costi Burlacu a fost asaltat cu mesaje de felicitare cu ocazia zilei sale de naștere, care a sărbătorit-o ieri. Artistul a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani. A lucrat chiar și în această zi deosebită pentru el și familie - alături de soția sa Corina Țepeș și colegii din formație, el a cântat la o nuntă la Iași.

Printre cele mai emoționante surprize pe care artistul le-a primit în această zi este cea pregătită de fetițele sale, care i-au decorat locuința și au gătit deserturi delicioase. El a postat pe facebook și imaginea care reprezintă decorul de sărbătoare.

Costi a recunoscut că este fericit și împlinit, pentru că face ceea ce-i place cel mai mult și este gata oricând să ajungă și la capătul pământului dacă știe că cineva îl așteaptă.

Vedeți mai jos mesajul pe care l-a postat pe facebook cu această ocazie.

Dimineața m-a trezit din somn sunetul telefonului, era mama, a fost prima care m-a felicitat, au urmat fetele mele care au decorat casa în straie de sărbătoare și au gătit deserturi delicioase, apoi multe telefoane și muuult mai multe mesaje online. Seara am sărbătorit muncind alături de scumpa mea soție și colegii din formație, la Iași, la o nuntă aleasă cu miri frumoși și invitați pe potrivă.

Chiar dacă meseria de artist "mă fură" de lângă cei dragi la cele mai importante evenimente și sărbători, mă consider un om fericit și împlinit pentru că fac ceea ce-mi place cel mai mult și ceea ce am visat de când mă țin minte, iar pentru asta sunt gata oricând să ajung și la capătul pământului dacă știu că cineva mă așteaptă.

P.S. Mulțumesc tuturor pentru mesajele de felicitare și gândurile bune, în mod special celor pe care nu-i cunosc personal, dar îi simt mereu aproape. Aprecierile voastre îmi dau aripi să merg mai departe. Vă cuprind pe toți și vă doresc tot binele din lume!”.

Interpretul a fost felicitat de colegii săi de scenă și de admiratori, inclusiv de peste hotare. 

Foto: facebook

Adaugă comentariu