Cum a învins Gigi Hadid anxietatea din timpul sarcinii

Cum a învins Gigi Hadid anxietatea din timpul sarcinii

Modelul american a dezvăluit cum a făcut față nesiguranței cu care s-a confruntat când aștepta un copil și după ce a născut. Gigi Hadid nu are nimic de ascuns despre perioada în care a fost însărcinată și despre experiența de mamă. De la nașterea fiicei sale, Khai, supermodelul a vorbit deschis despre experiența de a avea un copil.

Vedeta a discutat despre anxietate și sarcină, dezvăluind că un obicei mai vechi a ajutat-o să-și învingă temerile și să-și regăsească echilibrul.

„În timpul sarcinii am ținut un jurnal pe care l-am numit jurnalul meu bun și unul pe care l-am intitulat jurnalul rău. Nu erau atât de literare, unul era mai mult pentru amintiri, pentru Khai”, a povestit Gigi Hadid.

Jurnalul bun și jurnalul rău

„Jurnalul rău”, cum l-a denumit vedeta, a fost creat pentru zilele grele, în care simțea că anxietatea o făcea să se întrebe dacă va fi în stare să-și crească bine copilul.

„Era pentru anxietate și pentru zilele în care mă întrebam „Sunt destul de bună ca mamă?”. N-am vrut să mă simt vinovată că simt aceste lucruri sau fiindcă scriu aceste lucruri”, a adăugat ea.

Supermodelul a explicat de ce nu a ținut un singur jurnal: „Mi-a plăcut separarea. Poate că într-o zi îi voi da lui Khai jurnalul rău ca să înțeleagă.”

Gigi Hadid a mai spus că atunci când simte nevoia să-și aștearnă gândurile pe hârtie, are tot ce-i trebuie la îndemână: „Scriu pe spatele chitanțelor și le pun într-o agendă. Nu e ceva special, jurnalele mele sunt peste tot în casă. Îl iau pe cel mai apropiat și scriu”, a explicat vedeta.

Supermodelul a mai spus că își notează gândurile și pe caietele pe care obișnuiește să deseneze. Pentru ea, să stea, să gândească și să scrie este un hobby pe care l-a cultivat înainte de izbucnirea pandemiei. Iar acest obicei creat din plăcerea de a reflecta s-a dovedit decisiv pentru a învinge anxietatea în timp ce era însărcinată.

Sursa: andreearaicu.ro

Adaugă comentariu