Declarațiile Andreei Bălan la aniversare fetiței sale: Ne-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată

Declarațiile Andreei Bălan la aniversare fetiței sale: Ne-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată

În ultima perioadă, interpreta Andreea Bălan are tot mai multe motive de ferice. De curând s-a întors de peste ocean, acolo unde s-a căsătorit cu actorul George Burcea și se bucură intens de clipele trăite alături de familia sa. Mai mult ca atât, fiica interpretei a împlinit 6 luni de la naștere.

Parcă mai ieri aflam fericita veste despre faptul că interpreta Andreea Bălan a adus pe lume primul ei copilaș, dar uite că timpul a trecut ca vântul. De Florii, micuța Ella-Maya a împlinit jumătate de anișor de la naștere. Cu această ocazie, artista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Au trecut 6 luni magice de când suntem „Cei 3 mușchetari”! A venit, ne-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, ne-a împlinit sufletește și zi de zi ne face foarte fericiți!”, a declarat Andreea Bălan.

Nici George Burcea nu a ezitat să-i dedice un mesaj fetiței sale: Fericirea are chipul tău!”, a recunoscut fericitul tătic.

Celebrii părinți urmează să-și boteze fetița chiar în prima sâmbătă de după Paște, pe data de 22 aprilie. Aceștia vor invita la petrecere cele mai apropiate persoane familiei lor. Nu este clar faptul dacă artiștii vor arăta fața micuței după botez, până acum aceștia au postat fotografii în care nu se vede chipul micuței Ella-Maya.

După botez, George Burcea și Andreea Bălan urmează să-și înregistreze relația la oficiul stării civile.

Foto: Facebook.com

 

Adaugă comentariu