Elena Bivol vorbește despre fiica ei: Mulți spun că seamănă cu tati!

Elena Bivol vorbește despre fiica ei: Mulți spun că seamănă cu tati!

Creatoarea de modă, Elena Bivol, este o femeie împlinită și o mămică fericită. De când s-a născut Eliza, totul în jurul ei a început să capete alte nuanțe. Noi am discutat cu tânăra mămică și am aflat detalii interesante despre fiica ei, dar și despre evenimentele care se vor desfășura în luna aprilie în familia acesteia.

După lung timp de așteptări, iată că încet-încet se apropie și marele eveniment pentru familia Elenei Bivol. Creatoarea de modă este în toiul pregătirilor pentru botezul micuței Eliza, care va avea loc pe data de 30 aprilie. Tot în aceeași zi, părinții vor organiza și cumetria fetiței, care nu va fi deloc așa cum ne-am obișnuit, cu tradiții și obiceiuri moldovenești. Elena Bivol va sărbători încreștinarea micuței într-un restaurant de lux din capitală și într-un cerc foarte restrâns.

„Eliza va avea doar 5 nani de botez, nu vreau mai mulți. La eveniment vor fi prezente doar cele mai apropiate persoane. Îmi doresc să fie ceva foarte simplu și fără tradiții. Nu am răbdare să vină mai repede ziua evenimentului”, povestește Elena.

 

Cât despre ținutele din ziua evenimentului, creatoarea spune că nu va opta pentru modele identice de haine pentru ea și pentru fiica ei.

„Ținutele noastre nu vor fi identice, așa cum fac toți în ultima perioadă, nu-mi place acest lucru. Rochița mea va fi creată de mine, dar cea a fetiței este cumpărată. Eu voi avea două ținute, una pentru botez, iar alta la cumetrie”, afirmă tânăra mămică.

Rolul de mamă i se potrivește de minune designer-ului Elena Bivol. Spune că se descurcă perfect și asta datorită faptului că are o fetiță foarte liniștită.

„Superb! Dar asta datorită mamei, care mă ajută foarte mult. Fetița este foarte cuminte, foarte frumoasă și sănătoasă, în primul rând. Îmi este foarte ușor, nu este o plângăcioasă. Eliza e foarte jucăușă și deja gângâie și „vorbește”, spune emoționată tânăra.

Deși spune că deja nu vrea să-i mai ascundă chipul micuței, Elena ne-a mărturisit că încă nu este sigură dacă după botez va publica poze în care să i se vadă fața fiicei sale. Amintim că Elena Bivol și soțul ei, au devenit pentru prima dată părinți pe data de 19 noiembrie 2016. 

Foto: Facebook.com; Instagram.com

Adaugă comentariu