Elena Gheorghe: Acum 11 ani m-a cerut în căsătorie, astăzi ne-am cazat la același hotel și am fost la aceeași cafenea

Elena Gheorghe: Acum 11 ani m-a cerut în căsătorie, astăzi ne-am cazat la același hotel și am fost la aceeași cafenea

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene au plecat într-o vacanță la Londra. Cuplul s-a cazat la același hotel, unde în urmă cu 11 ani Cornel a cerut-o pe Elena în căsătorie.

 

„Acum 11 ani m-a cerut în căsătorie, la Londra, pe Oxford Street. Acum ne-am cazat la același hotel și am fost la aceeași cafenea. Ne-am amintit fiecare detaliu, fiecare amănunt și am retrăit acele momente.

Desigur, lucrurile s-au mai schimbat între timp, de exemplu clătita asta nu era atunci în meniu:) La mine nicio schimbare, am plâns și atunci și acum.

Vorba cântecului:

„Ce m-aș face fără tine

Pe cine aș mai iubi?”, a scris Elena Gheorghe pe contul său de Facebook.

 

Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ene din anul 2011, iar despre cererea în căsătorie artista spune: 

„Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo, așa că a complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături. Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui, voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul.

 

Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. Mi-a zis că e doar puțin obosit, apoi am luat un trycicle taxi, căci ni s-a părut „funny”. După ce am urcat, a început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul, iar când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis „da și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”.

Cornel m-a cerut în căsătorie în vara anului 2010, iar în anul următor, am programat logodna de ziua noastră, care coincide cu ziua mea de naștere. A fost o logodnă restrânsă, cu cei mai apropiați, însă, având neamul mare, a fost un fel de nuntă. Eu am rămas însărcinată cu puțin înainte de logodnă și am hotărât să facem nunta în 2012, care n-a fost deloc în secret, deși am fi vrut. Am fi vrut ca, la un eveniment atât de important al vieții noastre, să ne putem concentra mai mult pe noi, pe invitații și pe bucuria acelei zile”, menționa Elena într-un interviu.

Adaugă comentariu