Eva Măruță a împlinit 6 ani! Imagini de la petrecere

Eva Măruță a împlinit 6 ani! Imagini de la petrecere

Eva Măruță a împlinit șase ani și a fost răsfățată încă de la prima oră a dimineții. Andra a postat câteva filmulețe în care fiica ei arată cum se pregătește de petrecerea de ziua ei.

Și cum este o tânără domnișoară, părinții ei au avut grijă ca aceasta să fie răsfățată și să aibă o apariție cu totul spectaculoasă la petrecerea de ziua ei.

Andra și-a ținut fanii la curent pe rețelele sociale și a filmat-o pe Eva în timp ce aceasta era în toiul pregătirilor. Cele două au mers împreună la un salon de înfrumusețare ca și cum ar fi fost prietene de aceeași vârstă.

 

Andra a lăsat-o pe Eva să-și facă unghiile albastre ca să se asorteze cu rochița pe care o va purta. Imediat după ce au ajuns acasă de la salon, Andra și Eva au pozat cu unghiile la vedere. Artista a avut și un mesaj special pentru fiica sa.

„La mulți ani, raza mea de soare! Eva mea dulce și deșteaptă, să fii mereu cu sufletul deschis, ca acum!”, a scris Andra pe Instagram.

 

Și Cătălin Măruță și-a transmis sentimentele pe rețelele sociale și i-a dedicat câteva cuvinte fiicei sale. „La mulți ani, copil minunat! Îți mulțumim că ne faci viața mai frumoasă și ne bucuri cu fiecare zâmbet! Te iubim!”, a scris Cătălin Măruță.

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu