Ex-deputatul Grigore Petrenco a devenit tată pentru a treia oară

Ex-deputatul Grigore Petrenco a devenit tată pentru a treia oară

Vești bune în familia ex-deputatului comunist Grigore Petrenco, în această noapte politicianul a fost binecuvântat cu încă un copilaș. Acesta a devenit tătic pentru a treia oară, iar anunțul despre marele eveniment a fost făcut public chiar de politician pe rețelele de socializare.  

Așteptarea a luat sfârșit pentru Grigore Petrenco (37 de ani) și soția acestuia Lilia (34 de ani). La data de 26 mai, fericiții părinți și-au cunoscut cel de-al cincilea membru al familiei, o fetiță perfect sănătoasă. Politicianul a ținut neapărat să-și împărtășească marea bucurie cu internauții.

„Fericirea există! E în brațele mele. Și cântărește 4,35 kg. Ura!”, a scris Grigore Petrenco pe contul personal de Facebook.

La scurt timp după publicarea anunțului, prietenii virtuali au felicitat proaspeții părinți cu zeci de comentarii frumoase. Amintim că Lilia și Grigore Petrenco și-au oficializat căsătoria la data de 28 iunie 2003. Aceștia au împreună doi fii - Artur și David. Lilia Petrenco este make-up artistă și administrează o afacere cu produse cosmetice în România. 

 

Foto: facebook.com; zdg.md

Adaugă comentariu