Fiica mai mică a lui Lilu împlinește astăzi un anișor

Fiica mai mică a lui Lilu împlinește astăzi un anișor

Sărbătoare mare în familia lui Lilu și a lui Călin Roșca. Astăzi, fiica mai mică a jurnaliștilor își sărbătorește prima aniversare, prilej pentru care părinții au organizat o petrecere netradițională în sânul naturii, alături de cele mai dragi persoane familiei lor.

Data de 26 iulie rămâne a fi una deosebită pentru familia Roșca, și asta deoarece, în urmă cu un anișor aceștia au fost binecuvântați cu cel de-al doilea copilaș, micuța Teia. Lilu împreună cu Călin nu au lăsat să treacă neobservat acest eveniment important din viața lor și au adunat cele mai apropiate persoane pentru a sărbători aniversarea fetiței lor.

La petrecere au fost invitați cumetrii, părinții, nașii de botez, frații, dar și alte persoane dragi familiei lor. Părinții au optat pentru o petrece în aer liber, cu un decor frumos, cu un hamac agățat de copaci, dar și cu bucate alese pregătite cu mult drag pentru oaspeții Teiței.

Și cum fericirea poate fi citită pe ochii părinților care sunt mândri tare de marea lor realizare, Lilu a ținut să-i adreseze mezinei un mesaj frumos de felicitare, dar și un îndemn pentru toți părinții.

„Iubiți-vă copiii, aveți grijă de ei și oferiți-le amintiri frumoase pe care să le prețuiască atunci când vor crește mari. La mulți ani, Teița mamei! Mami tare, tare te iubește!”, a spus Lilu.

Echipa Odoraș îi urează la mulți ani Teiței și să aibă parte de o copilărie fericită!

Foto: facebook.com

Adaugă comentariu