(FOTO) Insulele Seychelles: Delia, Speak, Gina și Smiley au parte de o vacanță de lux

(FOTO) Insulele Seychelles: Delia, Speak, Gina și Smiley au parte de o vacanță de lux

Cinci ore până în Dubai și alte patru până la destinație! În jur de zece ore a însumat zborul din România în destinația exotică pe care au ales-o trei colegi de breaslă. Smiley, Delia, și Speak spun că s-au întâlnit întâmplător în insula din Oceanul Indian, însă coincidența ar fi fost prea mare ca toți să-și planifice în același timp și în același loc vacanța, scrie click.ro

 

Smiley și Gina și-au făcut traseul lor plecând cu fiica Josephine, care va împlini 1 an în martie. E prima lor vacanță în trei în străinătate și nu le-a fost teamă de un zbor atât de obositor. S-au cazat la un superb resort din Seychelles și au pornit împreună în explorarea locurilor atât de viu colorate.

 

Au stat la soare, s-au delectat cu bunătățile locale și au făcut cunoștință cu tradițiile locului. Cu micuța Josephine în marsupiu, Smiley a luat la pas jungla, a admirat peisajele și au făcut nenumărate poze. Chiar dacă a plouat, nu au fost speriați, ba chiar au organizat o întâlnire cu prietena lor Delia care se află cazată la Constance Lemuria din Praslin, un resort de lux din Seychelles, unde o cazare de 6 nopți cu mic dejun, pentru două persoane costă în jur de 5.000 de euro. Artista care a făcut duet cu Smiley pe piesa „Ne vedem noi”, e acolo însoțită de omul cu care este căsătorită de aproape 10 ani, Răzvan Munteanu.

 

Este recunoscută pasiunea lor pentru vacanțe și iată că au explorat și această insula luxuriantă. Cu siguranță artista va mai petrece acolo încă o săptămână. Delia și soțul ei au fost "gazde" și pentru Speak și Ștefania.

 

Întrebat de un apropiat când se vor vedea cu toții, Speak a spus: „Ne-am întâlnit cu Delia acum două zile, dar ne vom vedea în câteva zile cu toții”, a răspuns solistul.

 

Pentru o astfel de vacanță de două săptămâni un cuplu ar trebui să scoată din buzunar, pentru cazare și bilete de avion, în jur de 10.000 de euro, și încă 3.000 de euro pentru mese și alte cheltuieli neprevăzute.

Adaugă comentariu