(FOTO) Interpreta Kătălina Rusu i-a dedicat un mesaj emoționant fetiței sale de doar o lună

(FOTO) Interpreta Kătălina Rusu i-a dedicat un mesaj emoționant fetiței sale de doar o lună

Interpreta Kătălina Rusu a devenit mămică o lună în urmă aducând-o pe lume pe micuța Melissa, pe care o numește prințesă. Cu această ocazie mămica a publicat pe contul său de Instagram o fotografie foarte gingașă și cu un mesaj emoționant.

O lună de când iubim necondiționat, o lună în care am învățat să dăruiesc mai mult ca niciodată, să dăruiesc dragoste, caldură, timp și tot ce poate fi mai bun și mai frumos sălășluit în sufletul unei mame. O lună plină de lacrimi, emoții, priviri și toate de fericire. Ea știe că sunt mămica ei, mă caută cu privirea, iar când îmi găsește ochii mă inundă cu privirea sa, undeva copilăroasă, dar în același timp atât de matură și înțelegătoare, parcă se oglindește în ochii mei, în sufletul meu. Suntem de o lună împreună, dar simt că suntem de o viață!

Mai bine de o lună a sosit acel moment în viața noastră, când „noi” trece pe planul doi și tot ce ne dorim este să-i oferim prințesei noastre tot ce este mai bun și mai frumos, pentru a crește sănătoșică și a avea o copilărie frumoasă”.

Și noi îi dorim o copilărie minunată micuței Melissa, iar părinților multă răbdare și doar bucurii de la prințesa lor!

Adaugă comentariu