(FOTO) Laura Cosoi s-a lăsat fotografiată goală în vacanță, însărcinată în 5 luni

(FOTO) Laura Cosoi s-a lăsat fotografiată goală în vacanță, însărcinată în 5 luni

Laura Cosoi radiază de fericire de când a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Actrița publică des imagini cu burtica de graviduță, iar recent a luat pe toată lumea prin surprindere cu o postare în care este goală, pe plaja din Thailanda, scrie a1.ro

Laura Cosoi se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Actrița este mai fericită ca niciodată și se bucură din plin de experiența de graviduță, iar drept dovadă sunt postările sale din mediul online.

Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale și interacționează des cu comunitatea de prieteni. Recent, aceasta a plecat într-o vacanță exotică în Thailanda alături de familia sa minunată și a publicat mai multe imagini din destinația spectaculoasă.

Pe lângă poze cu burtica de graviduță în costum de baie, Laura Cosoi a surprins pe toată lumea cu o postare în care apare acoperită doar de o frunză uriașă, care îi lasă la vedere frumoasel forme ale corpului.

 

Laura Cosoi a renunțat la costumul de baie și s-a lăsat fotografiată într-un peisaj care îți taie răsuflarea. Ipostaza incendiară în care s-a lăsat surprinsă actrița a acaparat atenția prietenilor virtuali.

Vedeta arată de-a dreptul senzațional în luna cinci de sarcină, iar descrierea sa arată faptul că se simte extraordinar.

„Mă simt în cea mai bună formă în care aș putea fi”, a scris Laura Cosoi, vizibil fericită.

Postarea a strâns mai bine de 17 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea prietenilor virtuali care au observat cel mai important detaliu, burtica.

Adaugă comentariu