(FOTO) Prezentatoarea TV Reghina Todorenko dezvăluie dieta care o ajută să-și revină în formă după ce a născut

(FOTO) Prezentatoarea TV Reghina Todorenko dezvăluie dieta care o ajută să-și revină în formă după ce a născut

Prezentatoarea TV din Rusia, Reghina Todorenko, a născut un băiețel 3 luni în urmă, tatăl căruia este interpretul Vlad Topalov. Proaspăta mămică aproape că și-a recăpătat forma de până la sarcină și a dezvăluit pe rețelele de socializare cum se alimentează.

Astfel, Reghina a povestit că în prima lună după naștere își permitea să mănânce orice își dorea. Dar așa cum ea își alăptează băiețelul, a observat că are dureri de burtică și a început să se înroșească pe obrăjori. Atunci mămica a decis că trebuie să schimbe regimul alimentar.

În luna a doua după naștere Reghina a început să mănânce doar – broccoli, dovlecel, avocado, ardei dulce verde, spanac, terciuri din ovăz, porumb și hrișcă, quinoa, orez, morcov, dovleac, gălbenuș de ou, carne de curcan, de vită, de iepure, ceapă și ulei de măsline. Toată mâncarea era gătită pe aburi sau coaptă.

Din a treia lună, vedeta și-a diversificat alimentația. La cele de mai sus a adăugat sfeclă roșie, ruccola, pește, ulei de cocos, făină de cocos (checurile sale preferate), măsline, vânătă, uneori își permite cafea latte cu lapte de cocos, frunze de salată, susan, humus, linte.

Mămica a înțeles că băiețelul ei avea dureri de burtică atunci când ea mânca cașcaval și astfel a renunțat la acesta. Zilnic ea bea peste 3 litri de apă, face yoga 15-20 de minute și a făcut un curs de masaj pentru a-și ajuta corpul să se refacă după sarcină și naștere.

Acum zice că mai are o mică problemă cu burtica, unii crezând că ea ar fi însărcinată din nou. Dar după discuțiile cu medicii a înțeles că burta îi va reveni la normal cam după 4-5 luni după naștere.

Proaspăta mămică deja a reușit să participe la o sesiune foto pe o plajă din Dubai unde a mers la odihnă împreună cu odorașul său.

Sursa: cosmo.ru

Adaugă comentariu