(FOTO) Vedetele se întrec în decoraţiuni inedite de Crăciun

(FOTO) Vedetele se întrec în decoraţiuni inedite de Crăciun

Unele celebrităţi au furat startul şi şi-au împodobit bradul încă de la începutul lunii decembrie, după care au postat pe reţelele sociale rezultatul muncii lor, scrie clickpentrufemei.ro 

Astfel, Hugh Jackman şi soţia lui Deborra-Lee Fumess au postat un filmuleţ pe Instagram cu ei doi dansând lângă brad. Ce-i drept, bradul este superb, gata nins parcă, de-un alb mirific, asortat perfect la restul casei lor imaculate. Iar cei doi soţi sunt cât se poate de haioşi. Îmbrăcaţi în ţinute de zi, fără prea mari pretenţii, actorul de 53 de ani şi jumătatea sa s-au distrat de minune împodobind bradul!  

 

Gwen Stefani s-a pozat cu mai mulţi brazi, unul de acasă de la ea şi altul din videoclipul noii ei melodii de Crăciun – You Make It Feel Like Christmas. Diferenţa este evidentă, având în vedere că faimoasa cântăreaţă este perfect aranjată în videoclip şi complet relaxată acasă la ea, lângă bradul ei. Adevărul e că vedeta este cât se poate de fericită, ea ajungând la altar anul acesta alături de alesul ei, cântăreţul de muzică country Blake Shelton!

 

Kim Kardashian are patru copii acasă, care trec prin divorţul părinţilor lor, aşa că vedeta de reality show a încercat să facă astfel încât măcar în perioada Crăciunului cei mici să nu simtă nimic din tensiunea celor doi soţi despărţiţi. Astfel, faimoasa brunetă s-a gândit la o surpriză de zile mari pentru copii – l-a angajat pe pianistul Philip Cornish, care este câştigătorul unui premiu Grammy, să cânte melodii de Crăciun acasă la ei, în fiecare zi a lunii decembrie. 

 

Britney Spears n-a avut nici ea răbdare şi a împodobit bradul încă de pe 3 decembrie. Până la urmă de ce să nu se bucure de el şi de atmosfera Crăciunului cât mai mult timp?! Doar cântăreaţa a avut destule de îndurat în ultimii 13 ani, când s-a aflat sub tutela tatălui şi n-avea voie să se distreze şi să facă ce voia deloc! Odată pronunţată la tribunal încheierea tutelei Prinţesei Pop, diva se bucură de fiecare moment liber din viaţa ei! Iar, în ceea ce priveşte bradul, nu e tocmai o operă de artă, dar ce contează asta când îl poţi face când şi cum vrei, fără să mai ceri permisiunea nimănui?!

 

Madonna i-a pus pe toţi membrii familiei, adică pe copiii ei şi pe iubitul tinerel, să se îmbrace în elfi şi să pozeze în faţa bradului. Imaginile de pe Instagram au fost pe placul admiratorilor Reginei Pop, care s-a aranjat perfect pentru acea şedinţă foto şi s-a maimuţărit în faţa aparatului foto de parcă ar fi o puştoaică. În plus, sunt vizibile câteva decorațiuni verzi, care se potrivesc de minune cu ţinutele "elfilor"!

 

Distracţia e în toi şi acasă la Jessica Simpson, care n-a mai avut răbdare până pe 25 Decembrie şi a arătat lumii întregi cum şi-a asortat ea cizmele cu decoraţiunile din brad. Vă spun, anul acesta starurile şi-au decorat bradul în funcţie de casa lor sau ţinutele pe care le-au purtat! 

 

Drew Barrymore a terminat şi ea de făcut bradul, după care i-a transmis un pupic simpatic, spre amuzamentul fanilor ei care au comentat admirativ postarea actriţei pe Instagram.

Adaugă comentariu