Gemenii actriței și interpretei Jennifer Lopez au împlinit 10 ani. Vezi cum i-a felicitat!

Gemenii actriței și interpretei Jennifer Lopez au împlinit 10 ani. Vezi cum i-a felicitat!

Cu zece ani în urmă, cântăreața și actrița americană, Jennifer Lopez, a adus pe lume gemenii Max și Emme. Doi copii minunați, cu care se mândrește la infinit, iar cea de-a zecea aniversare nu putea trece fără o surpriză specială din partea ei. Deși îi bucură cu toate jucăriile râvnite, și nu doar, aceasta a ținut să le ureze la mulți ani într-un mod deosebit și pe instagram.

„Max ești inima mea, dragostea mea și lumina mea. Îmi faci fiecare zi mai frumoasă cu bunătatea și grija ta, cu dragostea și conștiința. Energia ta este de neegalat, simțul umorului îi face pe toți din jurul tău să râdă și mă minunez de profunzimea cu care înțelegi oamenii și lumea. Sufletul meu vechi, băiatul meu frumos, la mulți ani! Știu că devii atât de mare, dar vei fi mereu nuca mea de cocos cea mai prețioasă”,  a scris Jenifer Lopez în descrierea unui filmuleț realizat special pentru el.

La doar câteva minute, actrița a mai încărcat pe profilul de instagram un video personalizat și cu dedicație specială pentru fetița ei, Emme.

„Emme, ești sufletul meu, copilul meu interior a fost personificat în cea mai fericita ființă umană și cea mai sensibilă pe care am cunoscut-o vreodată și ador totul la tine: artistismul tău, independența ta, puterea ta și spiritul tău sensibil. La mulți ani, prințesa mea, vei rămâne mereu nuca mea cocos cea mai prețioasă!”

Chiar dacă cariera îi ocupă o bună parte din viață, Jennifer Lopez le acordă foarte mult timp copiilor, iar dragostea acesteia față de ei se vede, se simte și se subînțelege chiar și din mesajul postat în adresa lor la cea de-a 10-a aniversare. „Este prea complicat să conștientizez că au trecut zece ani de când aceste două forțe ale naturii au venit în lumea mea și mi-au schimbat viața pentru totdeauna. Voi mi-ați vindecat sufletul și mi-ați întinerit existența. M-ați învățat despre dragoste și viață și despre mine într-un mod care nu mi-am imaginat niciodată. Și da, sunt îndrăgostită pentru totdeauna de aceste chipuri frumoase”, a fost mesajul cântăreții, de data aceasta pentru ambii copii.

Jennifer Lopez şi tatăl gemenilor, Marc Anthony, au divorţat în 2014, după un mariaj de zece ani. Din martie 2017, cântăreaţa este într-o relaţie cu fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez.

 

Adaugă comentariu