La 6 ani a fost desemnată cel mai frumos copil din lume. Cum arată acum

La 6 ani a fost desemnată cel mai frumos copil din lume. Cum arată acum

Thylane Blondeau, 20 de ani, a apărut prima oară pe podium când avea 4 ani. La 6 ani, în 2007, a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume, la 10 apărea în Vogue, în 2019 a primit titlul de „cel mai frumos chip de pe planetă, iar acum e un manechin reputat și influencer, cu 4,8 milioane de fani pe Instagram.

Recent, ea a povestit că a depășit momente dramatice, după o operație pentru îndepărtarea unui chist ovarian, scrie libertatea.ro

 

Thylane, fiica fostului fotbalist francez Patrick Blondeau, a petrecut Revelionul la Miami, SUA, alături de logodnicul ei Ben Attal, 24 de ani, fiul actriței Charlotte Gainsbourg. Bărbatul a fost sprijinul ei într-o perioadă complicată.

„Acum un an, am fost operată de urgență din cauza unui chist ovarian”, a anunțat tânăra de 20 de ani pe Instagram în urmă cu câteva săptămâni. Thylane a povestit că a fost la trei ginecologi diferiți din cauza durerilor abdominale și a vizitat mai mult de patru centre radiologice din Paris:

„Toți mi-au au spus același lucru: nu-ți face griji, nu ai nimic, totul e doar în capul tău”. Ulterior, în octombrie, modelul a ajuns la Urgențe din cauză că nu mai suporta durerea:

„Mă durea atât de tare, încât simțeam că-mi explodează burta”. Iar a doua zi a venit diagnosticul: un chist de 5,6 centimetri care i-a atins ovarul. O oră mai târziu, în spital, a fost supusă unei operații de urgență.

Blondeau afirmă că azi se simte bine. „Această experiență m-a învățat că trebuie să ai grijă de tine, să faci controale medicale regulate. În spatele fiecărei dureri, chiar și a uneia mici, poate exista ceva mult mai grav”, a afirmat ea.

 

La 6 ani, Blondeau a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, fiind considerată „copilul minune al modellingului”. Părinții ei, actrița Veronica Loubry și fotbalistul Patrick Blondeau, au încurajat-o să pășească pe podium de când avea doar 4 ani. Astfel, cariera ei a prins contur din primii ani de viață. La 10 ani a realizat un pictorial în Vogue, în 2015 a prezentat pentru D&G, fiind cel mai tânăr fotomodel care a defilat pentru Hilfiger sau Gaultier, iar în 2017 a devenit ambasadoarea LOreal Paris.

Iar criticul de film TC Candler, care realizează topul celor mai frumoase 100 de chipuri din lume, a declarat-o, în 2019, cel mai frumos chip de pe planetă.

Adaugă comentariu