La numai 6 luni, fiul Danielei Culev a reușit să viziteze 7 țări

La numai 6 luni, fiul Danielei Culev a reușit să viziteze 7 țări

De mai bine de 6 luni, Daniela Culev împreună cu soțul ei – Eugen Ceban, trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Venirea pe lume a primului lor copilaș, micuțul Marius, a fost un moment mult așteptat în familia celor doi, iar marea fericire poate fi citită pe chipul proaspeților părinți. Acum frumoasa familie explorează lumea și au reușit să viziteze împreună 7 țări.

Recent, s-a împlinit jumătate de an de când bloggerița Daniela Culev a devenit mamă pentru prima oară. La scurt timp după venirea pe lume a fiului ei Marius, Daniela a început să călătorească și să-i facă cunoștință micuțului cu lumea înconjurătoare. La numai două luni Marius a vizitat România, după care a mers în Italia, Olanda, Germania, Elveția, Monaco și Franța, țara în care se află și în prezent.

Deși se află departe de țară, designerul nu uită de admiratorii săi virtuali și are grijă să publice cu regularitate fotografii cu locurile pe care le explorează împreună cu familia sa. Mai mult ca atât, tânăra mămică a scris pe o rețea de socializare că încearcă să-i arate fiului ei cât de frumoasă este lumea din jurul nostru. 

#1. Franța

 

 

#2. Monaco

 

#3. Germania

 

#4. Olanda

 

#5. Elveția

 

#6. Italia

 

#7. România

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu