Lacrimi de fericire în familia Natei Albot, fratele ei a revenit acasă după 10 ani

Lacrimi de fericire în familia Natei Albot, fratele ei a revenit acasă după 10 ani

Emoții de nedescris în familia Natei Albot, ieri tatăl ei și-a sărbătorit aniversarea a 70-a. Omagiatul a avut parte de una dintre cele mai mari suprize din viața sa, și-a revăzut feciorul care nu a mai fost acasă de 10 ani.

Ieri, tatăl Natei Albot, și-a celebrat jubileul de 70 de ani într-un restaurant din capitală. În timp ce stătea cu cei dragi la masa, la un moment dat a avut parte de o mare supriză, la sărbătoare au venit și copiii acestuia, Nata și Sergiu, or ultimul nu a mai fost în Moldova de 10 ani. Omagiatul nici nu bănuia ce se va întâmpla, de aceea toți au rămas plăcut surprinși, au plâns și au râs de fericire.

Printre complicii evenimentului au fost și câțiva prieteni de-ai Natei, printre ei și interpretul Adrian Ursu care i-a cântat un sincer „La mulți ani!” sărbătoritului. Artistul a postat întreg momentul pe rețelele de socializare, unde a lăsat și un mesaj.

„Ador surprizele bine realizate, cînd toți complicii înțeleg că omagiatul nu trebuie să știe nimic, nici să nu intuiască! Nata Albot și fratele ei Sergiu (care nu a fost în Moldova de 10 ani) i-au făcut o mega-surpriză tăticului Ion la cei 70 de ani! Mega emoționați toți, lacrimi de bucurie! Cel mai emoționant pentru mine e să vezi bărbați voinici plîngînd de fericire, recunoștință și dor în brațele părinților. La mulți ani, d.Ion!”

La rândul ei și Nata Albot a scris un mesaj pentru tatăl ei: „La mulți ani, tăticuțul meu iubit. Sper că mica noastră surpriză de azi să-ți facă inima să îți bată încă mulți mulți ani.”

Cu siguranță asemenea momente sunt irepetabile, iar bucuria părinților de a-și revedea copiii este cel mai frumos cadou oferit vreodată. La mulți ani, Domnul Ion!

Foto/video: Facebook.com

Adaugă comentariu