Lilu revine pe micile ecrane! Află ce emisiune va prezenta jurnalista

Lilu revine pe micile ecrane! Află ce emisiune va prezenta jurnalista

După o pauză de mai bine de 5 luni de când a plecat de la Jurnal TV, acolo unde a prezentat emisiunea „Deșteparea”, astăzi, Lilu și-a anunțat admiratorii că revine din nou pe micile ecrane, tot în postura de prezentatoare a unei emisiuni matinale, doar că la un alt post de televiziune.

Anunțul a fost făcut public chiar de jurnalistă pe blogul ei personal, unde a mărturisit că deși adoră la nebunie diminețile petrecute alături de frumoasa sa familie, aceasta nu poate renunța la „dragostea” sa mare față de televiziune.

„Vara începe vacanţa unora… şi se sfârşeşte a altora. 5 luni am avut o pauză, zic, binemeritată după 5 ani de trezit la ora 5.00. Plecarea subită din televiziune mi-a dat un răgaz bun.

M-am bucurat enorm de dimineţile leneşe. Am savurat fiecare trezire forţată din partea Teiţei, care exersează simţul tactil pe faţa mea. Ciupită de sprâncene, gâdilită la urechi, cu degetele încâlcite în păr, aşa mă deşteaptă cel mai matinal sufleţel din pat. Urmează apoi îmbrăţişarea de grup, şi veşnica întrebare de la Amelie „Azi petrecem timpul cu familia?” a se înţelege „azi nu merg la grădiniţă, e weekend”.

Acum, ştiind că dimineţile petrecute împreună vor rămâne doar în weekend, îmi lasă un nod în gât. Dar şi plăcerea de a munci în televiziune, de a transmite emoţii printr-un ecran rece, aici şi acum, mă împlineşte ca profesionist. Şi eu sunt din tagma femeilor, care au nevoie de o gamă variată de emoţii pentru a mă simţi întregită.

Propuneri au fost multe, întâlniri… la fel. Dar, nu puteam să accept un job într-o televiziune care nu transmite aceleaşi valori preţuite de mine.

Sunt nerăbdătoare să văd cum beau cafeaua viitorii mei colegi, unii care au făcut televiziune, alţii care au jucat doar pe scenă. Un cumul de oameni, experienţe, trăiri foarte variate, şi din acest punct … foarte valoroase. În curând îi veţi cunoaşte. Iar, misterul şi necunoscutul potenţial ce se află în oamenii noi e foarte tentant, pentru că nici nu ştii, dar în aceşti oameni poţi găsi prieteni, învăţători.

Vom explora dimineţile împreună din iunie.  Unde? … În curând, foarte curând va veni şi răspunsul.”, spune Lilu.

Amintim că anul 2017 este unul al schimbărilor pentru Lilu. Plecarea de la Jurnal TV, apoi vestea că se desparte de afacerea pe care a administrat-o aproape trei ani, iar acum un nou job.

Îi dorim mult succes jurnalistei în noile sale porniri!

Foto: dimaiacovlev.com

Adaugă comentariu