Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Pervîi kanal din Rusia a închis emisiunea „Жди меня” (Așteaptă-mă)

Pervîi kanal din Rusia a închis emisiunea „Жди меня” (Așteaptă-mă)

Îndrăgita emisiune „Așteaptă-mă” (Жди меня) de la Pervîi kanal din Rusia a fost închisă. Aceasta era vizionată în fiecare săptămână de milioane de oameni care se bucurau împreună cu eroii ce reușeau să-și găsească rudele și prietenii de mult pierduți prin lume. Emisiunea a apărut pe micile ecrane pentru prima dată acum 18 ani, adică în 1999.

Potrivit informațiilor apărute în presa rusească, administrația postului Pervîi kanal nu s-a înțeles cu compania VID, care producea această emisiune, și respectiv au decis să nu semneze un nou contract de realizare și difuzare a proiectului „Așteaptă-mă”.

Cei care urmăreau cu plăcere această emisiune, făcându-și emoții împreună cu eroii, dar și cei care sperau să-și găsească oamenii dragi, sunt nemulțumiți de decizia de a închide acest proiect.

Menționăm că Pervîi kanal a lansat o serie de modificări în proiectele sale, astfel și renumita emisiune „Lasă-i să vorbească” (Пусть говорят) nu va mai fi prezentată de Andrei Malahov, acesta părăsind chiar postul și trecând la altul concurent.

 

Informații și foto: cosmo.ru

Share:

Articole recomandate