Marcel Pavel și familia lui. Ce pasiune are fiica sa de 3 ani și jumătate

Marcel Pavel și familia lui. Ce pasiune are fiica sa de 3 ani și jumătate

Marcel Pavel are toate motivele să fie fericit și împlinit. La cei 56 de ani ai săi, artistul se bucură de o familie frumoasă, fiind tatăl a trei copii minunați, dar și de o carieră de succes.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de peste Prut, dar și de aici, din Basarabia, fapt ce îl face să fie foarte solicitat la concerte și evenimente private. Cu toate acestea, interpretul reușește întotdeauna să-și facă timp și pentru familie. În luna iulie a anului 2013, Marcel Pavel, și soția sa Violeta în vârstă de 44 de ani, au fost binecuvântați cu o fetiță deși nu se mai așteptau să devină părinți. A fost o bucurie enormă pentru ei, soții fiind luați prin surprindere de vestea că vor deveni părinți din nou.

Acum micuța Iuvenalia este mezina cea răsfățată, și asta deoarece este prima fată din familie, celebrul cuplu mai având împreună încă doi băieți trecuți de majorat, Sasha de 18 ani și Richard de 21 de ani. Într-un interviu acordat pentru revista „OK!” din România, Marcel Pavel a vorbit cu mult drag despre copiii săi.

„Iuvenalia este un copil foarte reuşit, plin de dinamică, cu personalitate foarte puternică, face numai ce-şi doreşte. Când n-o interesează ce îi spui se face că plouă şi-şi vede mai departe de treaba ei. Şi nu suportă să facă poze! Iuvenalia are ureche muzicală, dar nu se compară cu băieţii. În schimb, pictează. Îi place foarte mult să combine culorile, e foarte interesant ceea ce face pentru vârsta ei”, a povestit Marcel Pavel despre fiica sa.

Sasha, fiul artistului mai mic îți face studiile în Anglia, orașul Canterbury, în domeniul managementului artistic. „Pur și simplu, m-am uitat pe internet la diferite şcoli, profile şi m-am gândit cam ce aş vrea să fac. E frumos şi foarte civilizat oraşul”, a spus Sasha. Interpretul este și el încântat de alegerea fiului său și spune că le-ar plăcea să trăiască în orașul în care acesta își face studiile. „Eu şi soţia mea l-am vizitat pe Sasha acum vreo două luni şi am fost extrem de încântat de acel oraş. Este superb! Jur că da! Ne-ar plăcea la nebunie să ne mutăm în Canterbury, dar eu unul nu pot s-o fac, pentru că am un rost aici”, a spus artistul.  

Fiul cel mare al interpretului, Richard, își face studiile în anul II la Pedagogie, la Conservatorul din România, și își dorește o carieră în domeniul muzicii. Amintim că Marcel Pavel este căsătorit cu soția sa Violeta din anul 1992, o fostă balerină a Teatrului Bolshoi din Moscova. 

Foto: click.ro; okmagazine.ro

Adaugă comentariu