Mihai Petre este un tătic fericit. Vezi ce relație frumoasă are cu fiica sa

Mihai Petre este un tătic fericit. Vezi ce relație frumoasă are cu fiica sa

Mihai Petre este un dansator român de excepție, dar și un familist extraordinar. Se consideră a fi un bărbat împlinit alături de soție și fiica lor, Catinca.

Celebrul coregraf Mihai Petre, a devenit cunoscut publicului larg încă în anul 2013, atunci când a fost invitat să facă parte din juriul emisiunii televizate „Dansez pentru tine”. În prezent acesta jurizează o nouă emisiune difuzată la PRO TV - „Uite cine dansează!”. Deși pe micile ecrane pare foarte exigent și rigid, în viața de zi cu zi, Mihai Petre, este un tată și un soț exemplu.

Preferă să petreacă foarte mult timp alături de fiica lui, pe care o adoră. Se joacă împreună, fac sport, dar și dansează. Întrebat de revista din România - click.ro - dacă este Catinca interesată de dans, Mihai Petre a răspuns:

„Da, cu mine deocamdată. Mă invită din când în când, iar eu cu mare plăcere dansez cu ea. Ultima dată am dansat un tango în pijama. Deocamdată e o joacă pentru ea. Încercăm să o lăsăm să se bucure, să se joace, să fie copil. Are doar 4 ani.”

Mihai Petre s-a căsătorit cu Elwira Duda în vara anului 2008 și de atunci sunt de nedespărțit. Aceștia administrează împreună academia lor de dans care poartă numele dansatorului.

Eu şi Elwira suntem mereu împreună. De câţiva ani organizăm un concurs internaţional foarte mare şi anul acesta va avea loc pe 20-21 mai, concurs care e cuprins în calendarul federaţiei mondiale. Competiţia se numeşte Romanian Open. În afară de asta, ne ocupăm de şcoala de dans. Avem un club foarte mare de dans, trebuie manageriat cum se cuvine”, a mai declarat Mihai Petre pentru click.ro.

Foto: instagram.com; viva.ro; click.ro

Adaugă comentariu