Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Nicole Cherry, siluetă impecabilă la mai puțin de două luni de când a devenit mamă

Nicole Cherry, siluetă impecabilă la mai puțin de două luni de când a devenit mamă

La sfârșit de noiembrie 2021, Nicole Cherry devenea mamă pentru prima dată, cu puțin timp înainte de a împlini 23 de ani. Solista s-a recuperat rapid și arată minunat, dovadă fiind și pozele pe care le postează pe rețelele sociale.

Nicole și-a arătat silueta recuperată după cele nouă luni de sarcină. A îmbrăcat o rochie mulată și scurtă, din propria colecție, care i-a venit ca turnată și nu a trădat nicio secundă faptul că îndrăgita artistă are un copil de nici două luni.

 

Tinerețea, faptul că se îngrijește bine, dar și moștenirea genetică au ajutat-o pe Nicole să revină în timp record la forma fizică dorită, așa că în rochia strâmtă, fără bretele și scurtă a arătat minunat. Pe lângă laudele pentru felul în care arată, fanii au felicitat-o și pentru piesa vestimentară creată chiar de brandul ei.

Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil și al logodnicului Florin Popa pe data de 27 noiembrie 2021, cu doar câteva zile înainte de a împlini 23 de ani. Micuța Anastasia a venit în viața părinților ei ca o rază de lumină și magie. 

„Eu mi-am programat copilul. Voiam foarte tare să fie în zodia Săgetător. Dar nu aveam pretenții ce să fie. Când am aflat că e fetiță, am fost super emoționată, a fost un șoc. Calculele băbești îmi arătau că o să am băiat”, a povestit Nicole.

Share:

Articole recomandate