Olga Manciu nu se mai simte acasă în Moldova. Oare familia sa are planuri de emigrare?

Olga Manciu nu se mai simte acasă în Moldova. Oare familia sa are planuri de emigrare?

Olga Manciu, make-up artistă și soția interpretului Alexandru Manciu, cu care are 3 copii, a făcut o dezvăluire pe contul său de Instagram. Iar cuvintele sale, triste de altfel, ne-au pus pe gânduri – oare și familia Manciu, ca multe altele de la noi, are planuri de emigrare? Vedeți mai jos ce a scris Olga:

„Am revenit de la București la Chișinău. Și dacă de obicei, plecam undeva dar neapărat îmi doream să mă întorc acasă, de data aceasta ceva s-a schimbat. Energetic și sufletește. Nu mă mai simt acasă aici. E rece și sur totul. Pustiu și trist.

Toată viața am fost patriotă a Republicii Moldova, și nu înțelegeam de ce atât de mulți oameni, de parcă în unison, spun aceleași lucruri și pleacă! Îmi iubesc țara și prietenii de aici, și job-urile pe care le am, și natura, și tot. Dar... acum, ca niciodată, vreau să plec.

Simt că trebuie să acționez și să fac ceva. Vreau o schimbare majoră. Nu îmi mai este cald și bine aici. Nu văd perspectivă de dezvoltare, și nici viitor pentru copiii mei. Știu că mulți dintre voi o să mă înțeleagă. Și mă doare să recunosc asta, dar atât de mare e nodul în gât că nu pot să tac!

Nu se produc nimic schimbări în energia acestui oraș, care este minunat de fapt. Și sunt atât de mulți oameni care încearcă să facă ceva spre bine, care muncesc zilnic și se dedică în totalitate pentru prosperarea Chișinăului și întregii țări. Dar, din păcate, nimeni nu apreciază și parcă e în zadar tot. Am senzația că e un fel de „rotire pe loc”.

Evident că tot ce am scris mai sus nu înseamnă că mâine îmi strâng toate lucrurile și plec. Nu, categoric nu. Am mult prea multe cozi și chestii de rezolvat până a mă decide că plec cu siguranță. Nu e atât de ușor cum pare, dar nu și imposibil! Ceea ce scriu astăzi, e foarte important pentru mine. Să știți că în aceste rânduri, acum cât scriu, îmi expun o bucățică de suflet. Odată cu aceste gânduri, apar și tare multe frici și întrebări. De aceea, acum ca niciodată, am nevoie de ajutorul vostru. Cum să descifrez aceste senzații? Ce să fac cu ele? Poate sunt doar niște emoții de moment care o să treacă? Cine din voi a mai trecut prin așa trăiri? Cum ați luptat cu frica, și cel mai important, care a fost decizia finală?”.

Dar voi aveți astfel de sentimente ca și Olga Manciu?

 

Iar iaci vedeți un video cu frumoasa sa familie la picnic:

Adaugă comentariu