Pamela Anderson, însărcinată la 49 de ani?

Pamela Anderson, însărcinată la 49 de ani?

Recent actrița Pamela Anderson și-a etalat burtica proeminentă la un eveniment monden. Fapt ce a pus pe gânduri multă lume, care se întrebau o fi oare însărcinată sau nu?

Pamela Anderson este una dintre femeile care mereu la aparițiile publice apare într-o formă fizică excepțională. Însă recent, în cadrul unui eveniment monden Pamela și-a făcut apariția totalmente schimbată, aceasta fiind îmbrăcată într-o ținută albă, mulată de corp care îi evidențiau perfect formele corpului, printre care și burtica frumos rotunjită. Acest lucru a stârnit multe controverse și zvonuri, printre care și faptul că actrița ar fi însărcinată la vârsta de 49 de ani.

Pentru a face lumină pentru toți, o sursă din apropierea fostului soț al actriței, Tommy Lee, susține că nu este vorba despre o sarcină, ci despre faptul că vedeta a băut alcool în exces. „De când s-a vindecat de hepatita C, se simte invincibilă și, drept urmare, bea în mod excesiv”, susține o sursă pentru RadarOnline.com

Cert este faptul că  nimeni nu cunoaște cu exactitate dacă este vorba despre o sarcină sau nu. Însă în poze burtica actriței seamănă mult cu cea a unei femei însărcinate.

Pamela Anderson are doi copii, Dylan (18 ani) și Brandom Thomas (19 ani), din mariajul cu Tommy Lee. 

Foto: RadarOnline.com; click.ro

Adaugă comentariu