Prezentatoarei Lilu i s-a reproșat că are picioarele urâte. Vezi ce reacție a avut vedeta!

Prezentatoarei Lilu i s-a reproșat că are picioarele urâte. Vezi ce reacție a avut vedeta!

Prezentatoarea TV, Lilia Ojovan a primit sfatul să nu-și mai arate picioarele din motiv că sunt urâte. Totuși, vedeta îndeamnă femeile să se accepte așa cum sunt și să-și iubească corpul, chiar dacă cineva le zice că nu este perfect.

„Și chiar am să le arăt. Și vă îndemn și pe voi să o faceți. Slabe sau pufoase, lungi sau scurte, cu genunchi fini sau cu genunchi juliți în copilărie, bronzate sau „albe ca zăpada”. Sunt picioarele noastre diferite și unice.

După ce am primit „îndemnul” să nu îmi arăt picioarele că sunt urâte, vin cu o declarație de iubire propriului corp. Îmi iubesc picioarele ... pentru că le am. Pot păși, pot alerga spre visele mele. Sunt slabe, da, poate... dar altele nu am.

De mâncat... ehe cât mănânc, pot confirma cei care au călătorit cu mine, sport fac. Corpul este casa sufletului meu și eu ador casa care mi-a fost dată. Mulțumesc trupului meu pentru că este sănătos și plin de energie. Îl recompensez cu somn bun, mâncare de calitate, pilates și cu prețuire. Mă accept și mă iubesc așa cum sunt. Nimeni nu trebuie să ne judece... și pornește totul prin a nu-i mai judeca pe alții. Vă îmbrățișez și vă iubesc, așa cum sunteți”, a scris Lilu pe o rețea de socializare.

Sursa: instagram.com

Adaugă comentariu