Sanda Diviricean se apucă de scris

Sanda Diviricean se apucă de scris

Sanda Diviricean a anunțat pe pagina sa de facebook că “deschide o nouă poartă“, sau mai exact, un site pe care urmează să-și exprime părerile dar și să vorbească despre viața ei, despre ce simte și cum gândește.

Deși site-ul a fost activ și până acum, Sanda nu a postat prea multe lucruri, completând doar rubrica “media” cu evenimente și link-uri către activitățile sale. De această dată ea își propune să creeze o legătură cu cititorii săi, să comunice cu ei și să-i ajute să se autodescopere.

“Desigur, tot ce voi scrie aici va reprezenta ceea ce sunt eu astăzi, adică ce simt și ce gândesc, imaginea mea despre lume. Voi aborda subiecte care mi se par interesante și actuale, dar în special ceea ce îi poate ajuta pe cititorii mei să crească interior, pentru că asta mă face să mă simt utilă, asta mă inspiră în orice activitate de care mă apuc”, a menționat Sanda pe site-ul său, sanda.life.

Sanda Diviricean este psiholog și psihoterapeut, trainer și președinte al Fundației Culturale J.S. Bach. De ceva timp, aceasta locuiește la București împreună cu soțul său, Daniel Diviricean.

Citește și:

Sanda Filat: femeia este asemenea unei păsări phoenix, care poate renaște din propria cenușă

Foto: facebook/sanda.filat

Adaugă comentariu